Κομματική κόντρα για τα δρομολόγια στα Ιόνια

Σε πολιτικό -για να μην πούμε ότι λαμβάνει κομματικό χαρακτήρα- τείνει να αναχθεί το πρόβλημα των ακτοπλοϊκών και συγκοινωνιακών δρομολογίων μεταξύ των νησιών της Περιφέρειας μετά τα όσα έχουν διαμείφθηκαν στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο της Λευκάδας, ανάμεσα στον περιφερειακό σύμβουλο του νησιού μας Λευτέρη Γιαννάτο και την αντιπεριφερειάρχη νησιωτικής πολιτικής και μικρών νησιών Σμαράγδα Σαρδελή.
Να θυμίσουμε ότι στην τοποθέτησή της η κ. Σαρδελή παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την πλευρά του Περιφερειάρχη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ενώ παράλληλα, ανακοίνωσε ότι οι πόρτες των αρμόδιων Υπουργείων της Κυβέρνησης του Πασοκ που ψήφισε ο κ. Γιαννάτος ήταν κλειστές, γεγονός που παρεμπόδισε το έργο της περιφέρειας και καταδίκασε τα Ιόνια νησιά σε υπανάπτυξη.
“Μήπως κατά τύχη κ. Γιαννάτε καταλάβατε πως κάνατε λάθος αποστέλλοντας σε μας την επιστολή και ενώ έπρεπε να τη στείλετε στην καταλυθείσα κυβέρνησή σας; Ο καθένας από μας πρέπει να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Και όλοι είμαστε το ίδιο συνυπεύθυνοι, όταν δε μιλάμε αλλά ρίχνουμε τα βάρη αλλού”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Σαρδελή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑΤελευταία άρθρα