Διαφημιστείτε στην Ημέρα

Η Ημέρα παρέχει τη δυνατότητα σε εταιρείες / επιχειρήσεις να προβληθούν στην ηλεκτρονική και στην έντυπη έκδοσή της μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων διαφόρων τύπων και διαστάσεων. Για να διαφημιστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διαφημιστικό Τμήμα μας ηλεκτρονικά, στέλνοντας το μήνυμά σας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στo 2695042215.

Ειδησεογραφική ιστοσελίδα imerazante.gr

Με αφετηρία το 1996, όταν οι ελληνικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες μπορούσαν να μετρηθούν στα δάκτυλα, η ιστοσελίδα της Ημέρας έχει διανύσει δυο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο διαδίκτυο, ενημερώνοντας καθημερινά χιλιάδες χρήστες για όλες τις εξελίξεις της τοπικής, περιφερειακής και διεθνούς επικαιρότητας.
Όντας η κορυφαία ιστοσελίδα της Ζακύνθου σε επισκεψιμότητα και μία από τις πιο καταξιωμένες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Δυτικής Ελλάδας, η ιστοσελίδα της Ημέρας παρέχει σε κάθε διαφημιζόμενη εταιρεία / επιχείρηση την ευκαιρία να προβληθεί εντός και εκτός Ζακύνθου, άμεσα και αποτελεσματικά.

Εφημερίδα Ημέρα

Η εφημερίδα Ημέρα είναι η παλαιότερη εφημερίδα της Ζακύνθου. Είναι πρώτη σε κυκλοφορία και αναγνωστική συμπεριφορά στο Νομό Ζακύνθου, με 45,7%, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της εταιρίας VPRC. Η εφημερίδα κυκλοφορεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, με μέσο όρο 1200 – 1400 φύλλα.
Η Ημέρα παρέχει τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής στις σελίδες της, αλλά και στα ένθετα που κυκλοφορούν με την εφημερίδα (εβδομαδιαίο περιοδικό Στιγμές, αθλητικό ένθετο, πολιτιστικό ένθετο). Επίσης παρέχει ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις στην έγχρωμη πολυτελή έκδοση «Ανασκόπηση», η οποία κυκλοφορεί κάθε χρόνο στις 31 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε για την Ζάκυνθο.