Σοβαρός ο ΖΑΟ, 3-0 το Ξυλόκαστρο

Το καλό της πρόσωπο έδειξε η ομάδα Γυναικών του ΖΑΟ χθες το μεσημέρι στην Παναγούλα, καθώς επικράτησε του Ξυλόκαστρου με 3-0 σετ, παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο αγώνας επρόκειτο για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου και ο ΖΑΟ κατάφερε να ξεπεράσει και τα προβλήματα που είχε, αφού πολλές από τις παίκτριες που αγωνίστηκαν είχαν ενοχλήσεις και έβγαλαν με μεγάλη δυσκολία το παιχνίδι.
Ο ΖΑΟ μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατέκτησε με χαρακτηριστική ευκολία το πρώτο σετ με 25-15. Στο δεύτερο σετ ο αγώνας θύμιζε… θρίλερ, αφού οι γηπεδούχες έπρεπε να πετύχουν 29 πόντους (έναντι 27 που σημείωσαν οι φιλοξενούμενες), ώστε να κάνουν το 2-0 και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο ΖΑΟ παρότι στην αρχή μπήκε νωθρά στη συνέχεια σοβαρεύτηκε, φτάνοντας στο 25-21. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γρ. Αβτζής αναγκάστηκε να συμπεριλάβει 2-3 κορίτσια που απάρτιζαν το τμήμα των Κορασίδων, λόγω των πολλών προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί, σχετικά με τους τραυματισμούς.

ΖΑΟ (Γρηγόρης Αβτζής): Λάπου Ντάνα, Κολπονδίνου Φαίη, Κολπονδίνου Άννα, Λυκούρεση Ηλέκτρα, Πλαρινού Εύη, Μαμφρέδα Έλενα, Μεμφρέδα Διονυσία, Λεονταρίτη Μαρίνα, Μπράτη Νίκη.