Μεγάλη Τιμή για την “Τουριστική Λευκάδα”

Στο πλαίσιο των Philoxenia Tourism Awards η Λευκάδα αναδείχθηκε, κατόπιν δημόσιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας προορισμός της χρονιάς, στην κατηγορία “Αγαπημένος Παραθαλάσσιος Προορισμός”.
Η επίσημη απονομή των Βραβείων, έγινε κατά την τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Τουριστικής ΄Εκθεσης PHILOXENIA στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης έγινε.
Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Helexpo κ. Μαυρίδη, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αναστάσιος Ι. Γαζής, ο οποίος και μίλησε σχετικά, ευχαριστώντας για την τιμή που έγινε στη Λευκάδα.
Την παρουσίαση των βραβείων έκανε το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο του “Μένουμε Ελλάδα” το οποίο παρουσίασε με θερμά λόγια την Λευκάδα και τις ομορφιές της. Παρόντες στην τελετή ήταν οι Υφυπουργοί κ.κ. Νικητιάδης και Αλιβιζάτος, παράγοντες του ΕΟΤ και του Τουρισμού, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες κ.λ.π εκπρόσωποι φορέων που μετέχουν στην ΄Εκθεση. Επίσης παρίστατο αντιπροσωπεία φορέων της Λευκάδας με τους κ.κ Αντώνη Δουβίτσα, Σπ. Ζαμπέλη, Γιάννη Λιβιτσάνο, Διον. Γαζή, ΄Αννα και Βεσσάριο Μίγκο, Κων. Κακλαμάνη, Μαρία Κοντογιώργη, Σπ. `Μεσσήνη και άλλους.