Στη Ζάκυνθο η Περιφερειάρχης Βάσω Αλεξανδρίδου

Στο νησί μας βρίσκεται από χθες το απόγευμα η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Βάσω Αλεξανδρίδου, στα πλαίσια της γνωριμίας της, με τις τοπικές Αρχές, τους Φορείς και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης.
Η κ. Αλεξανδρίδου θα συναντηθεί με το Νομάρχη, το Δήμαρχο Ζακυνθίων, τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, του Νοσοκομείου, τον Αερολιμενάρχη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου καθώς και άλλων παραγωγικών τάξεων και Φορέων.
Να θυμίσουμε ότι η κ. Αλεξανδρίδου έχει υποσχεθεί, με παλιότερες δηλώσεις της στην εφημερίδα μας, να αγωνιστεί με θέληση, δυναμικότητα και συγκεκριμένη πολιτική στρατηγική για τα θέματα που απασχολούν την περιφέρεια μέσα απο γόνιμο διάλογοςκαι εποικοδομητική συνεργασία με τους Φορείς και τους κατοίκους της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων καθώς και την υλοποίηση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, που αποτελούν καθοριστικά στοιχεία για ουσιαστική συμβολή στην πρόοδο του τόπου.
Μάλιστα, η εμπειρίατης από την ενασχόλησή της στη σκιώδη κυβέρνηση στους τομείς Τουρισμού, Πολιτισμού, ΥΠΕΧΩΔΕ και Αγροτουρισμού σε συνδυασμό με στοχευμένες ενέργειες όπως η αειφόρος διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος, η τουριστική ανάπτυξη, η ανάδειξη και προβολή των παράκτιων περιοχών, η αέναη διατήρηση των Μνημείων της Περιφέρειας, η εκπόνηση σχεδίου για την αποκλειστική χρήση ηλιακής ενέργειας για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, κατά κύριο λόγο σε δημόσια κτίρια και κατ’ επέκταση σε ιδιωτικά, η αντισεισμική προστασία των κτιρίων και του πληθυσμού, θα δώσουν νέες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης.