Η συνεργασία καθορίζει το μέλλον του ΤΕΙ

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της κεντρικής Διοίκησης στο Αργοστόλι, παρουσία του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια.
Στην τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του Ιδρύματος, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και σημείωσε ότι με τη συνεργασία, την υποστήριξη και τις προτάσεις όλων των θεσμικών οργάνων και φορέων του νομού μπορεί να επιτευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Όλοι οι πολιτικοί και επαγγελματικοί εκπρόσωποι, τόνισαν ότι στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του Προέδρου και της Δ.Ε του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και κατέθεσαν σημαντικές προτάσεις για το μέλλον και την αναβάθμισή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν ο υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο Βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σαββαόγλου και Ε. Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΚΙ Διονύσης Λυκούδης. Επίσης παραβρέθηκαν καθηγητές και εργαζόμενοι του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.