Πλημμύρισε η πόλη από κομφετί και παιδικά χαμόγελα

Γέμισε χαρούμενες παιδικές “φατσούλες” και κομφετί, χθες, η πόλη, αφού πραγματοποιήθηκε η μεγάλη παρέλαση του piccolo καρναβαλιού, όπου οι μικροί καρναβαλιστές έδωσαν το δικό τους ρυθμό και χρώμα στις εκδηλώσεις, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες..
Πλήθος κόσμου πλημμύρισε τους κεντρικούς δρόμους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη μεγάλη παρέλαση, που ξεκίνησε από την καμάρα Αγίου Λαζάρου και τερμάτισε στην πλατεία Αγίου Μάρκου και στην οποία συμμετείχαν δημοτικά σχολεία από όλη τη Ζάκυνθο.
Όλοι με το δικό τους ρυθμό και με ξεχωριστή ζωντάνια, έκαναν και τους μεγάλους να μπουν στο κλίμα του καρναβαλιού, του οποίου οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν αυτή την εβδομάδα.
Συμμετοχή στην παρέλαση του piccolo, είχαν μαθητές, δάσκαλοι και γονείς από τα περισσότερα σχολεία του νησιού, ενώ μετά την παρέλαση ακολούθησε γλέντι στην πλατεία Αγίου Μάρκου, όπου παρουσιάστηκαν χορευτικά.
Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν “σύμμαχος” αρχικά, το κέφι περίσσεψε στους δρόμους της πόλης και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής.
Και του χρόνου piccolo λοιπόν!Τελευταία άρθρα