Στη “φάκα” 22χρονος με εναντίον του καταδικαστική απόφαση

Στη σύλληψη ενός συμπολίτη μας, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις διωκτικές Αρχές για διάφορες παραβάσεις, προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής, άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 22χρονο Ζακυνθινό, κάτοικο Αμπελοκήπων, για τον οποίο εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης πέντε χρόνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών που σημειώθηκαν σε όλο το νησί το προηγούμενο διάστημα.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε κινούμενος ως πεζός σε περιοχή της πόλης και αμέσως συνελήφθη, ενώ η ποινή του είναι εξαγοράσιμη. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί επίσης για αρκετές τροχονομικές παραβάσεις και εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις τοπικές Δικαστικές Αρχές.
Σε σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης τονίζονται τα εξής: “Την 19:00 ώρα της 31/01/2010 συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ/ ΑΔ Ζακύνθου ημεδαπός άνδρας κάτοικος Ζακύνθου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ερήμην καταδικαστική απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε (5) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στην Ζάκυνθο”.