Έκλεισαν φρεάτιο στην οδό Αγίου Λαζάρου

Σε… λίμνη μετατρέπεται η οδός Αγίου Λαζάρου όταν υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις, αφού ιδιώτες έκαναν παρέμβαση σε φρεάτιο που υπάρχει στην οδό Αγίου Βασιλείου και έτσι τα νερά της βροχής βγαίνουν στον κεντρικό δρόμο, ενώ μπαίνουν μέσα στα καταστήματα και στα σπίτια.
Ο κάτοικος της περιοχής, Εμμανουήλ-Χαράλαμπος Κακολύρης, προχώρησε σε διαμαρτυρία, υπογραμμίζοντας πως έχει απευθυνθεί στο Δήμο Ζακυνθίων, όμως δεν έχει υπάρξει κανένα ενδιαφέρον.
“Όταν βρέχει συνεχόμενα, αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα. Το βρόχινο νερό κατεβαίνει από την οδό Αγίου Βασιλείου και πλημμυρίζει τον Άγιο Λάζαρο, αφού το φρεάτιο που υπήρχε, έχει μπαζωθεί από ιδιώτη. Πριν από τρεις μήνες περίπου, πήγα στον κ. Κορφιάτη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα έργα στο Δήμο Ζακυνθίων. Μού υποσχέθηκε ότι θα ερχόταν για να δει το πρόβλημα από κοντά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Αποτέλεσμα της αδράνειας, είναι να κρατάμε μια σκούπα στο χέρι και να διώχνουμε από τις εισόδους των καταστημάτων και των σπιτιών μας τα νερά της βροχής. Καλώ τον Δήμο Ζακυνθίων να παρέμβει άμεσα. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ως δημότες τους, πέρα από υποχρεώσεις, έχουμε και δικαιώματα” τόνισε ο κ. Κακολύρης.