Επαγγελματικός Οδηγός της Ζακύνθου- Business Guide Zante

Έντυπο

To Έντυπο δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο της δημιουργίας και παραγωγής προωθητικού υλικού. Η ομάδα της εταιρείας αποτελείται από έμπειρους δημιουργούς, γραφίστες, τεχνίτες της εκτύπωσης και προοδευτικούς διαφημιστές που εργάζονται μαζί με συνέπεια για να υπερβούν τα πρότυπα της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της παροχής υπηρεσιών. Με ειδίκευση στην Προώθηση και στη Διαφήμιση προϊόντων Οργανισμών και Επιχειρήσεων, το Έντυπο είναι σε θέση να προτείνει καινοτόμες ιδέες και λύσεις για κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Η τυπογραφική μονάδα του είναι υπερσύγχρονη, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Στις εγκαταστάσεις του Εντύπου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος σχεδιασμού, με τα τελειότερα ηλεκτρονικά συστήματα σχεδιασμού και επεξεργασίας εικόνας, καθώς και σύγχρονο εργοστάσιο εγκατάστασης και λειτουργίας μηχαχανημάτων. Ακόμη, υπάρχουν μεγάλοι χώροι αποθήκευσης, μεταφορικά μέσα και τεράστιο parking.

Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι: σχεδιασμός και εκτύπωση καρτών, λογοτύπων, αφισών, προσπέκτους, αυτοκόλλητων, επιστολόχαρτων, φακέλων αλληλογραφίας, folders, ημερολογίων, μενού, προσκλήσεων, βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, μηχανογραφικών εντύπων, χαρτών, μακετών εγγραφής σε πολυμέσα (cd και dvd). Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 (Εκτύπωση, Μετεκτύπωση, Ηλεκτρονικός σχεδιασμός μακέτας) και ΕΛΟΤ 1435:2009 (Σχεδιασμός μακέτας και εταιρικής ταυτότητας, Διαφημιστικές Υπηρεσίες).

Επικοινωνία
Διεύθυνση:
Αγ. Γερασίμου 1, Ζάκυνθος
Τηλέφωνο:26950 42215
Ιστοσελίδα: