Περιοδικό Στιγμές

Το περιοδικό Στιγμές κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή, δωρεάν με την Ημέρα. Πρόκειται για ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με πολιτιστικά, κοινωνικά και θέματα επικαιρότητας.
Περιλαμβάνει παραστάσεις, clubbing, συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις, προτάσεις ταινιών και βιβλίων, lifestyle, μουσική και internet. Οι παρουσιάσεις τοπικών επιχειρήσεων κατέχουν, επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό της ύλης του.
Εκτός της έντυπης έκδοσής του, το περιοδικό δραστηριοποιείται και στο χώρο του διαδικτύου, μέσω διαφόρων sites κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπως το Facebook.
Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 26950 42215 ή να στείλετε μήνυμα μέσω e-mail, στη διεύθυνση [email protected]

Τεύχος Νο481 05.04.2018

Στην τελική ευθεία για τον εορτασμό του Πάσχα στο νησί μας και οι ρυθμοί αρχίζουν να ανεβαίνουν. Η αγορά θεωρητικά και αυτή αρχίζει να κινείται με τις πασχαλινές υποχρεώσεις της οικογένειας να κορυφώνονται το Μ. Σάββατο.
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι εορταστικές μέρες που ενώνουν την οικογένεια και που κρατούν τα μέλη της μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις.
Κάποιοι θα μείνουν στο νησί, θα ξαναζήσουν και θα συμμετέχουν στα έθιμα του τόπου μας. Άλλοι θα προτιμήσουν να φύγουν και να περάσουν τις ημέρες αυτές σε άλλα μέρη, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε να περάσετε καλά, να προσέχετε στους δρόμους όσοι ταξιδέψετε να γυρίσετε πίσω με ασφάλεια, σε αυτούς που σας αγαπάνε….!
Σας ευχόμαστε να έχετε μια όμορφη εβδομάδα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή…

• Αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε τα πάντα για το Πάσχα στην Ζάκυνθο, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Μεγαλοβδόμαδου, τόσο στο νησί μας, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα
• Μαθαίνουμε τα πάντα για τον καφέ και τα οφέλη του και σας παρουσιάζουμε το CAPU cafe και ποιο είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στον καφέ που θα γίνει η νέα σας συνήθεια!
• Το Smartfix μας αναλύει την τεχνολογία Bluetooth & remax που έχει γίνει λατρεία
• Παραβρεθήκαμε στην ημέρα καριέρας που οργάνωσε τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Ζάκυνθος
• Μάθαμε τα πάντα για την Πασχαλινή διατροφή από την διαιτολόγο-διατροφολόγο μας Λήδα Γιατρά
• Μαγειρέψαμε με τον Ανδρέα Φλεμοτόμο το γιορτινό πασχαλινό μενού της Ανάστασης
• Και τέλος βρεθήκαμε στο ΌινοΖάντε 2018 και πήραμε μια γέυση από τα κρασιά της αγοράς από ντόπιους και μη οινοπαραγωγούς