Περιοδικό Στιγμές

Το περιοδικό Στιγμές κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή, δωρεάν με την Ημέρα. Πρόκειται για ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με πολιτιστικά, κοινωνικά και θέματα επικαιρότητας.
Περιλαμβάνει παραστάσεις, clubbing, συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις, προτάσεις ταινιών και βιβλίων, lifestyle, μουσική και internet. Οι παρουσιάσεις τοπικών επιχειρήσεων κατέχουν, επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό της ύλης του.
Εκτός της έντυπης έκδοσής του, το περιοδικό δραστηριοποιείται και στο χώρο του διαδικτύου, μέσω διαφόρων sites κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπως το Facebook.
Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 26950 42215 ή να στείλετε μήνυμα μέσω e-mail, στη διεύθυνση [email protected]

Τεύχος Νο488 15.06.2018

Αυτή την Παρασκευή 15 Ιουνίου κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τεύχος του Στιγμές μαζί με την εφημερίδα «Ημέρα».
Ο πιο γνωστός κόλπος της Μεσογείου, ίσως να είναι αυτός της Νότιας Ζακύνθου για δυο κυρίως λόγους ο ένας είναι για τις χελώνες caretta caretta , δημιούργημα της φύσης αιώνες τώρα και ο άλλος είναι για το Λαγανά και τη διάσημη νυχτερινή του ζωή, δημιούργημα των ανθρώπων τις τελευταίες δεκαετίες.
Οσα χρόνια και να περάσουν, όσα πράγματα και να αλλάξουν σε τούτο το νησί κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι από αυτήν εδώ την περιοχή ο τουρισμός και η περιοχή αυτή είναι ένα δυνατό brand στο χώρο αυτό, με τα καλά και τα κακά του και οφείλουμε να το σεβαστούμε…

Αυτή την εβδομάδα αφιέρωμα στο Καλαμάκι- Λαγανά. Οι δυο πιο τουριστικές περιοχές στο νησί μας συστήνονται και μας παρουσιάζουν τις ομορφιές τους.
Επειδή το καλοκαίρι πρέπει να είναι cool αυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε το Cool peppers στον Λαγανά, που σας περιμένει από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις πιο υπέροχες γεύσεις.

To smartfix μας βρίσκει το οικονομικότερο laptop της αγοράς
Η διαιτολόγος- διατροφολόγος μας Λήδα Γιατρά μας λέει όλη την αλήθεια σχετικά με τα οφέλη της σοκολάτας
Και τέλος σας προτείνουμε όμορφα πράγματα για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο!