Περιοδικό Στιγμές

Το περιοδικό Στιγμές κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή, δωρεάν με την Ημέρα. Πρόκειται για ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με πολιτιστικά, κοινωνικά και θέματα επικαιρότητας.
Περιλαμβάνει παραστάσεις, clubbing, συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις, προτάσεις ταινιών και βιβλίων, lifestyle, μουσική και internet. Οι παρουσιάσεις τοπικών επιχειρήσεων κατέχουν, επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό της ύλης του.
Εκτός της έντυπης έκδοσής του, το περιοδικό δραστηριοποιείται και στο χώρο του διαδικτύου, μέσω διαφόρων sites κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπως το Facebook.
Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 26950 42215 ή να στείλετε μήνυμα μέσω e-mail, στη διεύθυνση [email protected]

Στο τεύχος που κυκλοφορεί

Χρειάζονται πολλές σελίδες, δεκάδες, για να αποτυπωθούν όλα τα καρναβαλικά ενσταντανέ, των ημερών που πέρασαν.
Και ποιος δεν φωτογράφισε, και ποιος δεν φωτογραφήθηκε.
Φαντάζομαι ότι όλη αυτή την εβδομάδα, θα την περάσατε κοιτώντας και σχολιάζοντας φωτογραφίες στα social και στα κινητά.
Το μήνυμα που έστειλαν όλοι όσοι συμμετείχαν σε παρελάσεις, δρώμενα και party είναι ότι τελικά, όσο και να υπάρχουν τα καθημερινά προβλήματα, όσες έννοιες και σκοτούρες και να έχουμε, πρέπει να βρίσκουμε τρόπο να ξεδίνουμε. Πρέπει να ξεγελάμε το χρόνο, να τον παγώνουμε για λίγο και να διασκεδάζουμε ο καθένας όπως μπορεί και με τον τρόπο που μπορεί.

Όμως η συγκεκριμένη χρονική παρένθεση από την καθημερινότητά μας, έκλεισε. Ανήκει στο παρελθόν και ήδη βάζουμε πλώρη για τον επόμενο σταθμό.
Το σημερινό μας τεύχος όπως θα δείτε δημοσιεύει φωτογραφίες από την καρναβαλική παρέλαση αλλά και από άλλα δρώμενα που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι μια πολύ μικρή αποτύπωση όσο συνέβησαν… τα υπόλοιπα είναι αποτυπωμένα στη μνήμη μας…