Περιοδικό Στιγμές

Το περιοδικό Στιγμές κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή, δωρεάν με την Ημέρα. Πρόκειται για ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με πολιτιστικά, κοινωνικά και θέματα επικαιρότητας.
Περιλαμβάνει παραστάσεις, clubbing, συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις, προτάσεις ταινιών και βιβλίων, lifestyle, μουσική και internet. Οι παρουσιάσεις τοπικών επιχειρήσεων κατέχουν, επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό της ύλης του.
Εκτός της έντυπης έκδοσής του, το περιοδικό δραστηριοποιείται και στο χώρο του διαδικτύου, μέσω διαφόρων sites κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, όπως το Facebook.
Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 26950 42215 ή να στείλετε μήνυμα μέσω e-mail, στη διεύθυνση [email protected]

Στο τεύχος που κυκλοφορεί

Μπορεί στην καθημερινότητά μας να είμαστε μες τη γκρίνια και τα νεύρα, μπορεί να τρέχουμε με ρυθμούς τρελούς, να μην θέλουμε ώρες ώρες να δούμε άνθρωπο, όμως όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο ψάxνουμε το αντίδοτο σε όλα αυτά. Και ποιο είναι αυτό ή καλύτερα ένα από αυτά; Να βγούμε με την παρέα μας, με τους φίλους μας και τους αγαπημένους μας. Να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να φάμε, να τραγουδήσουμε, να ξεχαστούμε. Να διώξουμε προσωρινά από το μυαλό μας ό,τι μας προβληματίζει, ό,τι μας ταλαιπωρεί.
Αυτά τα μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα, χρόνο με το χρόνο είναι όλο και πιο αναγκαία. Είναι το φάρμακο της ψυχής μας, που μας δίνουν δύναμη να προχωράμε.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου τρόπου ψυχαγωγίας είναι η απόλαυση της διαδικασίας του φαγητού με φίλους. Όταν μάλιστα αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από όμορφη μουσική, τότε μιλάμε για κάτι ολοκληρωμένο. Και ευτυχώς εδώ στον τόπο μας, αυτά τα δυο -το φαγητό και η μουσική- έχουν παντρευτεί με μεγάλη επιτυχία χωρίς κάποιο να υπερτερεί εις βάρος του άλλου. Συναντά δηλαδή κανείς ταβέρνες και εστιατόρια με πολύ καλό φαγητό, στα οποία μπορεί να ακούσει εξίσου πολύ καλή μουσική και να έχει μια ολοκληρωμένη έξοδο.
Οργανωθείτε λοιπόν και καλή μας διασκέδαση!