Ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρέας Παπανδρέου αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε: «23 από τις 56 ΕΠΣ μπήκαμε σε πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για φωτοβολταϊκά στα γήπεδα. Είχαμε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Αθλητισμού και μέχρι 20/12 θα έχουν μπει τα χρήματα στους λογαριασμούς της ΕΠΣ και θα έχουν ξεκινήσει τα έργα».
Από εκεί και πέρα ο κ. Παπανδρέου έκανε αναφορά και στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη Φλόγα Κυψέλης που δεν υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση για να γίνει το παιχνίδι στο Αγγερικό.
Συγκεκριμένα για το θέμα αυτό ο κ. Παπανδρέου είπε: «Έχει δημιουργηθεί θέμα με την Περιφέρεια. Ο Υπάλληλος ζητάει να υπογράφουμε βεβαίωση για γήπεδα κλειστά ή για 2.000 καθήμενους. Ούτε το Στάδιο δεν έχει τόσα καθίσματα. Αυτή την εβδομάδα ήρθαμε σε επικοινωνία να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση ο Δήμαρχος για να μπορέσει να λυθεί το θέμα και να μην ξαναδημιουργηθεί προβλήμα».
Όσον αφορά τα προβλήματα στο γήπεδο του Άγιου Λέοντα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου σημείωσε: «Στον Άγιο Λέοντα έχει κοπεί το ρεύμα και έχει πέσει ένας φράχτης. Ο Άγιος Λέοντας επανειλημμένως έχει ζητήσει να φτιαχτεί και είναι παράλογο να μην υπάρχει νερό για τους παίκτες. Μας είπαν ότι θα λυθεί αυτή την εβδομάδα. Είναι παράλογο το 2023 να υπάρχει γήπεδο χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα».