Στην ενημέρωση του ο σύλλογος τονίζει τα εξής: «Το Ειδικό Σχολείο Βουγιάτου (ΕΝΕΕΓΥΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) φιλοξένηθηκε στις εγκαταστάσεις του ΖΑΟΑ στην Πλάζ του Εοτ στην Αγία Τριάδα. Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν, ενώ στο τέλος μας ευχαρίστησαν και αισθάνονταν ενθουσιασμένα. Ο Όμιλος είναι πάντα κοντά σε όλα τα παιδιά και είναι πρόθυμος να συμβάλει στην κοινωνικοποίηση τους Το Τένις είναι ένα ευγενικό Άθλημα και βοηθάει τα παιδιά στις ψυχο –πνευματικές ικανότητες, όπως φαντασία υπευθυνότητα κοινωνικότατα δημιουργικότητα και τόσα άλλα.
Από πλευράς ομίλου υπάρχει ακαδημία με μικρά παιδιά ηλικίας από 4 ετών σε μικρά τμήματα όλες τις ημέρες τις εβδομάδος Επίσης και οι Ενήλικες μπορούν έρθουν να μάθουν συμμετέχοντας σε γκρούπ η ατομικά».
Ο ΖΑΟΑ έχοντας αρκετά παιδιά στις τάξεις του και φέτος δουλεύει σκληρά για να τα βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στο άθλημα του τένις, ενώ το σωματείο θέλει κάποια στιγμή αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιήσει διοργάνωση στο νησί της Ζακύνθου και στα γήπεδα του στην Αγία Τριάδα.