«Εγκρίθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η 5η ή 6η κατά σειρά μαρίνα στην Κέρκυρα και παρατηρώ ότι τα τελευταία 25 χρόνια κουβεντιάζουμε στη Ζάκυνθο για τέσσερα «καυτά» θέματα, την ανάπλαση του Κρυονερίου, την ανάπλαση των Καμινίων, το Master Plan του Λιμανιού καθώς και την ανάπλαση της παραλίας του Αργασίου και δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Αυτό με στεναχωρεί… Θα πρέπει Δήμος και Περιφέρεια να σκύψουν πάνω από αυτά τα θέματα και να προχωρήσει ο καθένας από τη δική του μεριά αυτά που πρέπει».
Για το Κρυονέρι, ειδικά, ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο «φιλέτο» στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν πολλές δραστηριότητες. Μπορεί να έχει σημεία για μουσικές παραστάσεις, καλοκαιρινούς κινηματογράφους και αναψυκτήρια που θα μπορεί κάποιος να καθίσει να απολαύσει το Ιόνιο να πιεί το ποτό του με την παρέα του. Και από τον Ναυτικό Όμιλο μέχρι την Κρυονερίτισσα μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους. Χρειάζεται μια ανάπλαση. Θα μπορούσε να φτιαχτεί και ποδηλατόδρομος από το ύψος του αρχοντικού του Ρώμα μέχρι την Κρυονερίτισσα»
Όσον αφορά το Master Plan του λιμανιού, σχολίασε: «Δέκα χρόνια είμαστε στην έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο Master Plan και δεν έχουμε προχωρήσει ένα βήμα πιο κάτω. Βλέπουμε ότι η Κέρκυρα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μια μεγαλεπήβολη μαρίνα που θα έχει και κατοικίες. Πρέπει να ενεργοποιηθούν οι θεσμοί της Ζακύνθου».
Τέλος, για τα Καμίνια και την παραλία του Αργασίου, τόνισε: «30 χρόνια ακούμε για την ανάπλαση των Καμινίων. Δεν έχει ξεκινήσει κανένας να κάνει αναθεώρηση του πολεοδομικού σχεδιασμού για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το σχέδιο πόλης. Έχει γίνει κάποια σοβαρή παρέμβαση στην περιοχή από τότε που έγινε ο περιφερειακός δρόμος; Αυτό το κομμάτι έχει μείνει στο έλεος του θεού. Για την παραλία του Αργασίου ακούμε από τον Βουλευτή, τον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρη ότι έχει δρομολογηθεί. Η παραλία αυτή πρέπει να συνδεθεί άμεσα με τα Λαζαρέτα, με την πόλη και το Κρυονέρι. Πρέπει να γίνει μια ενοποίηση».