Οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το πλήρωσαν καθώς έχαναν με 19-10 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ η διαφορά ξέφυγε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, με τους Αχαιούς να έχουν προβάδισμα 19 πόντων στο ημίχρονο (18-37).
Τα πράγματα δεν άλλαξαν στη συνέχεια, με τον Προφήτη Ηλία να διατηρεί την υπέρ του μεγάλη διαφορά και να κατακτά χωρίς κανένα άγχος το ροζ φύλλο αγώνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο προπονητής της ΑΓΕΖ Σπύρος Νέγκας εκτός των άλλων είχε να αντιμετωπίσει και τις αρκετές απουσίες σε παίκτες πρώτης κλάδης όπως ο Τάσος Βαβαρίγος και αυτό έπαιξε ρόλο προκειμένου η ομάδα του να φανεί ανταγωνιστική κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήταν προετοιμασμένος.
Από την ΑΓΕΖ ο Λιβέρης είχε 10 πόντους και ήταν ο πρώτος της σκόρερ, ενώ από τον Προφήτη Ηλία/ ΠΑΟΚ ο Μπούμπουλης είχε 15 πόντους ευστοχώντας μάλιστα σε 5 τρίποντα.
Επόμενο ματς είναι με την ΑΕ Ροϊτίκων στις 11 του μήνα για τον Ζακυνθινό σύλλογο.
Δεκάλεπτα: 10-19, 18-37, 28-45, 44-61.
ΑΓΕΖ (Νέγκας Σπ.): Λιβέρης 10, Μπονίκος 4, Δημησιάνος 6, Τζίντζηρας 7 (1), Λέσι 2, Ραψομανίκης 8 (2), Μουζάκης 2, Μαυριάς 3, Σπανός 2.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ/ΠΑΟΚ (Κοτσώνης): Μπουντουράσας 13, Γαλύφης 9, Μπούμπουλης 17 (5), Παίσιος 2, Καρατζαφέρης 6, Μπιθέλης, Στεφανίδης 14 (4), Διδάχος.