Το 2022 μας αποχαιρετά και η δημοσιογραφική ομάδα της ΗΜΕΡΑΣ συγκέντρωσε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, τα σημαντικότερα γεγονότα της Ζακύνθου και τα παρουσιάζει σε μία συλλεκτική, πολυσέλιδη, έγχρωμη, άκρως προσεγμένη και πολυτελή έκδοση.
Η “Ανασκόπηση” κυκλοφορεί για 28η χρονιά και περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολλές εκπλήξεις και δωράκια.
Η καταγραφή των γεγονότων αποτελεί προϊόν εργασίας, κόπου και μόχθου όλων των συνεργατών της «ΗΜΕΡΑΣ», οι οποίοι αποτύπωσαν κάθε στιγμή της ζωής του τόπου μας.
To 2022 είχε πολλές καλές στιγμές για το νησί μας και πολλές δύσκολες που θέλουμε να ξεχάσουμε…
Στα θετικά της χρονιάς που φεύγει ήταν η «επανεκκίνηση» του τουρισμού και του πολιτισμού μετά από τα δύο χρόνια γεμάτα προβλήματα και στασιμότητας λόγω της πανδημίας.
Οι προκλήσεις δεν θα είναι λίγες και το 2023…
Το 2023 θέλουμε να φέρει νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Έχουμε ανάγκη να δούμε μπροστά και να χαμογελάσουμε.
Κρατάμε τα θετικά που μας άφησε το 2022, θυμόμαστε και όσα μας πλήγωσαν, καθώς πήραμε σημαντικά μαθήματα και συνεχίζουμε με χαμόγελο και δύναμη να σχεδιάζουμε για όσα θα παλέψουμε να κατακτήσουμε μέσα στο 2023!
Η ετήσια έκδοση θα διατεθεί στους συνδρομητές της εφημερίδας (την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου), ενώ από το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα πρακτορεία τύπου.