Η βραδιά ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Ζακύνθου, Βασίλη Μούτσιου ο οποίος αφού ευχαρίστησε το κοινό για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, τόνισε τη σημασία και το ρόλο της Φιλαρμονικής στη κοινωνία του νησιού μας.
Ακολούθησε μια μουσική πανδαισία με μαέστρο τον Διονύση Μαλλιά, ενώ μάγεψαν με τις φωνές τους οι Νίκος Ακτύπης και Αμαλία Λιόλιου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων και ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης, η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Κατερίνα Μοθωναίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Στασινόπουλος.
Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε κανείς από την δημοτική αρχή, κάτι που καυτηρίασε λίγο αργότερα στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Ζακύνθου, Βασίλης Μούτσιος.
Ο κ. Μούτσιος θέλοντας να ευχαριστήσει για την παρουσία τους, την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Κατερίνα Μοθωναίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Γιώργο Στασινόπουλο, τόνισε: “Ευχαριστουμε την Αντιπεριφερειαρχη Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου για το θερμό χειροκρότημα και την παρουσία, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας Γιώργο Στασινόπουλο.
Με την ευκαιρία ένας ολόκληρος Δημος Ζακύνθου και δεν εμφανίστηκε ουδείς να χειροκροτήσει την ΔΙΚΗ του Φιλαρμονική. Εκείνη που τους παίζει την Σημαία για να περνάνε κορδωμένοι!“.
Η κα. Μοθωναίου, μετά το τέλος της εκδήλωσης έκανε την εξής δήλωση: