Οι μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο και περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά των δύο ανδρών που ήταν στη μηχανή και φέρονται ως αυτοί που πυροβόλησαν επανειλημμένα σε βάρος τόσο εκείνης όσο και του συζύγου της Ντίμη Κορφιάτη που φέρεται να ήταν στόχος της ενέδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης γυναίκας.
Ο συνήγορος υπεράσπισης Απόστολος Λύτρας, ως εκπρόσωπος τους ενός από τους δύο κατηγορουμένους που θεωρητικά ήταν πάνω στη μηχανή ανέφερε πως , με βάση τις περιγραφές που έκαναν οι μάρτυρες, ο πελάτης του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το σωματότυπο που περιέγραψαν οι μάρτυρες, και ούτως ή άλλως ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι το χρονικό διάστημα που έγινε η δολοφονία βρίσκονταν στην Αθήνα.
Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση διεκόπη για την Πέμπτη και αναμένεται να συνεχιστεί με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων.. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται οκτώ άτομα….