Ο Μιχάλης Λούντζης δικαιώθηκε για την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό μετά και την πολύ καλή παρουσία στον Προμηθέα της Πάτρας και έδωσε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα σε ένα ροστερ με σπουδαίους παίκτες ο Ζακυνθινός γκαρντ κατάφερε να αγωνιστεί έστω και λίγο και στους τελικούς και θα προσπαθήσει τα επόμενα χρόνια να έχει πιο ενεργό ρόλο και να βοηθήσει την ομάδα.
Όσον αφορά την παραμονή του στους «ερυθρόλευκους» , ο Μιχάλης Λούντζης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και θα συνεχίσει στον σύλλογο, θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να έχει πιο ενεργό και αποφασιστικό ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για νέες επιτυχίες.
Να πούμε ότι ο νεαρός γκάρντ φέτος είχε 44 συμμετοχές για τον Ολυμπιακό, μένοντας στο παρκέ για 404 λεπτά. Συγκεκριμένα ήταν πάνω από τον Κουίνσι Έισι που δεν αγωνίστηκε τόσο πολύ και κάτω από τον Γιώργο Πρίντεζη σχετικά με τον χρόνο που είχε.
Ο Μιχάλης Λούντζης γενικώς έκανε μια χρονιά που ικανοποίησε τον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα δουλεύοντας σκληρά και στις δυο πλευρές του παρκέ, ενώ όποτε χρειάστηκε αποτέλεσε έναν παίκτη που μπορεί ο Ολυμπιακός να βασιστεί σε μια δύσκολη στιγμή.
Η επόμενη χρονιά αποτελεί πρόκληση για τον μπασκετμπολίστα με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και θα προσπαθήσει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, να κάνει τη διαφορά και να μπορέσει να είναι ουσιαστικός στην προσπάθεια του συλλόγου να πετύχει και να μπορέσει να φτάσει σε νέους τίτλους.
Να θυμίσουμε ότι στην καριέρα του ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή παρουσία που είχε και φέτος.