Αν και γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα ο Μιχάλης Λούντζης όπως καταδεικνύει και το επώνυμο του έχει καταγωγή από τη Ζάκυνθο από την πλευρά του πατέρα του. Φέτος ζει ένα όνειρο με τον Ολυμπιακό καθώς σήμερα στις 19.00 θα αντιμετωπίσει την Εφές για τον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague στο Βελιγράδι. Πρόκειται για τεράστια τιμή για τον ίδιο τον παίκτη που έχει δουλέψει πολύ σκληρά.
Αν και φέτος ειδικά στην Ευρωλίγκα δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αποτελεί ένα project που πιστεύουν οι “ερυθρόλευκοι” και για αυτό το περασμένο καλοκαίρι προχώρησαν στην απόκτηση του.
Ο Μιχάλης Λούντζης που στις αρχές της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα και του Παναθηναϊκού, αλλά και του Λαυρίου και του Προμηθέα της Πάτρας στη συνέχεια είχε μιλήσει προ ημερών στο κανάλι του Ολυμπιακού για την παρουσία του συλλόγου στο Final 4 της Euroleague.
Μεταξύ άλλων είπε: “Aνυπομονούμε να παίξουμε το παιχνίδι και να είμαστε με τους φιλάθλους μας. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα είναι σαν να παίζουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι και να δούμε την ατμόσφαιρα που θα είναι καταπληκτική γιατί θα μας δώσει σίγουρα το boost που χρειαζόμαστε. Δεν θα πω ποιος το θέλει περισσότερο. Έχουμε παίξει αρκετές φορές. Στην κανονική διάρκεια μια κερδίσαμε εμείς, μια αυτοί. Όσο μπορέσουμε να σταματήσουν τον Λάρκιν και τον Μίσιτς θα είναι σημαντικό για εμάς”.