Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη η Μπόχαλη γιόρτασε την Παναγία Χρυσοπηγή. Φέτος αναβίωσε και η λιτανεία καθώς η εικόνα βγήκε έξω από την εκκλησία και έγινε η καθιερωμένη πομπή στις γειτονιές της Μπόχαλης, με τους πιστούς να ακολουθούν, ενώ υπήρξαν και αυτοί που βγήκαν από τα σπίτια τους για να ευλογηθούν από την εικόνα.
Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11 και ενώ είχε προηγηθεί αρχιερατική λειτουργία παρουσία του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονύση, έγινε λιτάνευση της εικόνα στους δρόμους και στα σοκάκια της Μπόχαλης ενώ έφτασε μέχρι το κάστρο.
Την λιτανεία συνόδευσε η Φιλαρμονική Ζακύνθου όπως κάνει κάθε χρόνο όπως και οι αρχές του τόπου, αφού το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ζακύνθου Δ. Ακτύπης, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μοθωναίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Γ. Στασινόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμματών Κ. Καποδίστριας αλλά και ο υπολιμενάρχης Μ. Δώνος όπως και ο διοικητής της Τροχαίας Ν. Τσώλος και άλλα μέλη των σωμάτων ασφαλείας.
Δείτε και βίντεο από τη λιτάνευση της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής