Το Σάββατο του Λαζάρου στις 16 Απριλίου, στο πλάτωμα της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου, μετά τη λειτουργία, τα παιδιά του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου “Εύηχον” θα ψάλλουν τα κάλαντα του Αγίου.
Καλώς σας ήβρ’ ο Λάζαρος
κι εφέτο και του χρόνου
με την Λαμπρή, την Πασχαλιά,
με το “Χριστός Ανέστη”.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ “ΕΥΗΧΟΝ”
“Σας προσκαλούμε το Σάββατο 16 Απριλίου στο πλάτωμα του Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου στις 10.00 το πρωί για να ψάλλουμε μαζί με τα παιδιά της χορωδίας του καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΕΥΗΧΟΝ τα κάλαντα του Αγίου από πολλές περιοχές της Ελλάδος.
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές, να γευτούμε νόστιμα λαζαράκια και να μεταφέρουμε το αναστάσιμο μήνυμα της έγερσης του Αγίου Λαζάρου ως μια πρόγευση της Ανάστασης του Κυρίου μας που θα ακολουθήσει.
Θερμές ευχαριστίες στους μουσικούς Διονύση Νέγκα, Θοδωρή Λειβάδα, Ανδρέα Σταμίρη και Διονύση Πυριόχο και στο αρτοποιείο “Σταμάτης” για τα παραδοσιακά λαζαράκια που θα προσφερθούν μετά την εκδήλωση.
Ευχές σε όλους με τους στίχους από τα Κερκυραϊκά κάλαντα
“Τώρα ευχόμεθα καλήν υγεία, καλή Ανάσταση και ευτυχία”.