Άλλη μια βαριά ήττα γνώρισε στη φετινή Superleague 2 η Ζάκυνθος που ηττήθηκε με 5-1 από τα Χανιά. Στο πρώτο παιχνίδι που οι “κυανοκίτρινοι” σκόραραν δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα ούτε δυο λεπτά και έχασαν περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.
Οι παίκτες του Δημήτρη Νόλη σκόραραν στο 18′ με τον Ντάση, αλλά στο 20′ ο Μπαϊροβιτς με πλασέ έκανε το 1-1, ενώ στο 39′ ο Καμαρά με δεύτερη προσπάθεια σημείωσε το 2-1.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, αφού ο Βασιλόγιαννης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σημείωσε το 3-1.
Στο δεύτερο μέρος η Ζάκυνθος δεν μπόρεσε να απαντήσει και το πλήρωσε αφού και πάλι ο Βασιλόγιαννης με πέναλτι στο 81’έκανε το 4-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κόλλας σημείωσε το 5-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας (Αθηνών) με βοηθούς τους Νικολάου Χρ. (Αθηνών) και Γουρνιάς (Αν. Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Κατοίκος (Αθηνών)
ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος Ν.): Κουτζαβασίλης, Καψάλης (84’ Καλαϊτζάκης), Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά, Μασούρας, Τριανταφυλλάκος (60’ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Μπαΐροβιτς (84’ Κολλάς), Βάρκας (74’ Ζιούλης), Βασιλόγιαννης (84’ Κόλα).
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 (Νόλης Δ.): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Οντόνε, Κούνια, Άργκους Σοάρες, Ντάσης, Μπαζάν (66’ Κάμερον Σ.), Σούρμπης (82’ Στύλλα), Τσιμέλι, Κάρλος Εντουάρντο (77’ Κοναγκάγια), Λαμπόγλου