«Έφυγε» σε ηλικία 86 ετών ο θρύλος της ΑΕΚ Στ. Σεραφείδης | Ο ερχομός στη Ζάκυνθο, το φιλικό και ο ύμνος της «Ένωσης» (φώτο)

Σε ηλικία 86 ετών και έχοντας πίσω του μια τεράστια καριέρα στην ομάδα της ΑΕΚ ο Στέλιος Σεραφείδης έφυγε από τη ζώη. Ο θρυλικός τερματοφύλακας της «Ένωσης» νικήθηκε από τον καρκίνο αλλά πάντα θα μείνει στις καρδιές όλων για τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την προσωπικότητα του μέσα στα γήπεδα. Καταγράφοντας από το 1953 μέχρι το 1972 243 συμμετοχές με την αγαπημένη του ΑΕΚ ο Στέλιος Σεραφείδης έγινε «θρύλος» για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Στέλιος Σεραφείδης ήρθε στο νησί μας το 2015 μαζί με τους υπόλοιπους Παλαίμαχους της ΑΕΚ για ένα φιλικό παιχνίδι- γιορτή με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Σε μια από τις πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλε στη Ζάκυνθο ο Στ. Σεραφείδης

Συγκίνησε προκαλεί μάλιστα η φωτογραφία με τον αείμνηστο τότε Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλο, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ να κρατάει το Κύπελλο.

Ο Στ. Σεραφείδης με τον αείμνηστο Λ. Νιοτόπουλο

Φυσικά στο πλευρό του και οι Παλαίμαχοι της Ζακύνθου που μαζί με τους Αρδίζογλου, Νεστορίδη και τους άλλους σπουδαίους αστέρες ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία

Παλαίμαχοι ΑΕΚ και Ζακύνθου γίνονται ένα

Πιο μεγάλη συγκίνηση προκαλεί όταν ο Στέλιος Σεραφείδης μαζί με τους άλλους παλαιμάχους της ΑΕΚ και φίλους της ομάδας λένε τον ύμνο της Ένωσης σε γιορτή μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Στέλιος Σεραφείδης κρατάει στη Ζάκυνθο τη φανέλα της ΑΕΚ

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο