Νοσοκομείο Αργοστολίου – Καταγγελίες για μη χορήγηση PCR test

Δεκάδες καταγγελίες φθάνουν στο kefaloniapress για τη μη χορήγηση PCR test από το Νοσοκομείο Αργοστολίου. Δεκάδες οι πολίτες που πήγαν αυτές τις μέρες των αργιών στο Νοσοκομείο για PCR ματαίως βέβαια.

Τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ με την έξαρση της πανδημίας και τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων στο νησί μας , βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Πώς και με ποια εργαλεία να εξυπηρετήσουν τόσο κόσμο. Πως να κάνουν PCR όταν το κράτος δεν παρέχει δωρεάν PCR για τους πολίτες του.

Γονιός μας κατάγγειλε σήμερα ότι θα χρειαστεί δυο PCR για τα παιδιά του που σπουδάζουν εκτός νησιού , θα «σκάσει» πρωί πρωί 120 ευρώ προς δόξα του δημόσιου συστήματος υγείας.

Δυστυχώς το κράτος δεν παρέχει στα Νοσοκομεία PCR τεστ για τις ανάγκες του πληθυσμού παρά μόνο για περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών (ατυχήματα, χειρουργεία κλπ).

Αυτή είναι η δωρεάν δημόσια Υγεία κατά τη Νέα Δημοκρατία. Στα δύσκολα πρέπει να σκάσεις παραδάκι αν θέλεις να έχεις την υγειά σου. Άλλο ένα πρόβλημα που επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την «επικίνδυνη» (κατά δηλώσεις γιατρών) κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Πηγή:kefaloniapress