ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «O Βουλευτής Ζακύνθου κ. Ακτύπης αγκαλιά με αντιεμβολιαστές μοναχούς»

Δριμεία επίθεση εξαπολύει η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βουλευτή Ζακύνθου Δ. Ακτύπη, καθώς όπως ισχυρίζεται «επέλεξε την πρώτη Κυριακή του χρόνου, να την περάσει σε δυο μοναστήρια αρνητών του εμβολίου κατά του covid 19, με αντιεμβολιαστές μοναχούς».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων η ΝΕ σημειώνει ότι ο κ. Ακτύπης «στέλνει μήνυμα στήριξης στο αντιεμβολιαστικό κίνημα ανά την επικράτεια ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες της κορύφωσης της πανδημίας!».

Η ανακοίνωση της ΝΕ συνοδεύεται από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο Βουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από την Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιώτισσας στις Ορθονιές και από την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Κρημνών.

Η ανακοίνωση συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσης Ακτύπης, σύμφωνα με δική του ανάρτηση και φωτογραφίες, επέλεξε την πρώτη Κυριακή του χρόνου, να την περάσει σε δυο μοναστήρια αρνητών του εμβολίου κατά του covid 19, με αντιεμβολιαστές μοναχούς. Συνοδευόμενος και από την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Κατερίνα Μωθωναίου. Σε ένα κρεσέντο υποκρισίας με το Ευαγγέλιο στο χέρι και αγκαλιά με τους αρνητές μοναχούς και χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα των αποστάσεων, ουσιαστικά στέλνει μήνυμα στήριξης στο αντιεμβολιαστικό κίνημα ανά την επικράτεια ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες της κορύφωσης της πανδημίας!

Τι έχει να δηλώσει άραγε τώρα ο Πρωθυπουργός, για τον «πιστό» βουλευτή του;

Παραμένει ακόμη, ο συγκεκριμένος βουλευτής, στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας; Αυτή είναι η επίσημη γραμμή της Κυβέρνησης, την ώρα που γεμίζουν τα Νοσοκομεία και καθημερινά σπάει το ένα πίσω από το άλλο τα ρεκόρ κρουσμάτων; Ας μην πετάξουμε πάλι την μπάλα στην εξέδρα ότι φταίει ο Πολάκης για τους αντιεμβολιαστές!»

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο