Ακυρώθηκε η έκθεση Τουρισμού της Ουτρέχτης Vakantiebeurs

Η πρώτη έκθεση Τουρισμού του χρόνου, η Vakantiebeurs, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, ακυρώθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η έκθεση, που ακυρώθηκε και το 2021, επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου 2022 στο Jaarbeurs της Ουτρέχτης.

Η Vakantiebeurs είναι μια διεθνής έκθεση με εκθέτες από όλο τον κόσμο και η ακύρωση αποφασίστηκε, καθώς για πολλούς από αυτούς είναι επί του παρόντος πολύ αβέβαιο εάν και πώς μπορούν να ταξιδέψουν. Παρόλο που μπορούσαν να ληφθούν μέτρα για να διασφαλιστεί ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή της έκθεσης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “Αναμένουμε να σας υποδεχτούμε ξανά με φυσική παρουσία στις 11 Ιανουαρίου 2023. Η εκδήλωση δικτύωσης στον ταξιδιωτικό κλάδο όπου η ανταλλαγή γνώσεων, η έμπνευση και η συνάντηση θα γίνει ξανά ζωντανά, θα είναι κεντρικής σημασίας. Ενδιαφέρουσες και ποιοτικές συνεδρίες θα γίνουν σε διάφορες αίθουσες στον όροφο της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ταξιδιωτικών τάσεων. Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά το 2023 στο Jaarbeurs της Ουτρέχτης”.

Το 2020, 12.925 επαγγελματίες του ταξιδιού επισκέφτηκαν την Vakdag, το 92% είχε επισκεφτεί την Vakdag περισσότερες από μία φορές, το 77%, είχε εξουσία λήψης αποφάσεων και το 77% αξιολόγησε την έκθεση ως πολύ καλή.

Πηγή: money-tourism.gr

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο