ΔΕΕΠ Ζακύνθου σε Θ. Γαλιατσάτο: «Ζούμε στο 2021 και όχι στο 2016»

•Απαντά στην καταγγελία του πρώην Περιφερειάρχη περί εμπλοκής του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στην αγοραπωλησία στα ορεινά
Για «ευφάνταστα σενάρια» κάνει λόγο η ΔΕΕΠ Ζακύνθου, σχετικά με τις καταγγελίες που έκανε πριν λίγες μέρες ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» και πρώην Περιφερειάρχης Ι.Ν. Θοδωρής Γαλιατσάτος, από το νησί μας, περί εμπλοκής του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος στην αγοραπωλησία στα ορεινά.
Η ΔΕΕΠ Ζακύνθου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες με παλαιότερα δημοσιεύματα για την υπόθεση (αυτές που συνοδεύουν το παρόν άρθρο): «Στα ευφάνταστα σενάρια του κ. Γαλιατσάτου περί «εμπλοκής του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος» στην αγοροπωλησία στην περιοχή του Ναυαγίου, απαντάμε θυμίζοντας του ότι: Α) Πρωθυπουργό έχουμε -ευτυχώς- τον Κ. Μητσοτάκη και όχι τον Α. Τσίπρα. Β) κυβέρνηση είναι η ΝΔ και όχι οι ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ. Γ) Ζούμε στο 2021 και όχι στο 2016. Οι παρακάτω φωτογραφίες ίσως βοηθήσουν τον κ. Γαλιατσάτο να ξεμπερδευτεί».

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Γαλιατσάτος, είπε: «Διαβάσαμε στις εφημερίδες και συγκεκριμένα, στο «Documento», ένα ρεπορτάζ και ένα άρθρο μιας καλής δημοσιογράφου, η οποία δίνει ορισμένα καινούργια στοιχεία. Αφού περιγράφει τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και σε δικαστικό επίπεδο, μας αποκαλύπτει ότι ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, τώρα είναι σύμβουλος του, ο κ. Μυλωνογιάννης είναι ταυτόχρονα σύμβουλος νομικός του βασικού εκπροσώπου της Pimana σε όλες τις διαδικασίες των προηγούμενων χρόνων και σκεφτόμαστε και το λέμε πολύ καθαρά ότι είναι προφανής η εμπλοκή του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος σε αυτή την ιστορία της αγοραπωλησίας και αυτό έρχεται να εξηγήσει και τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη αλλά και της κ. Κράτσα, θυμάστε τα λόγια περί τύχης αγαθής για τη Ζάκυνθο αυτή η επένδυση. Κάπου διάβαζα τις δηλώσεις της κ. Κράτσα που έλεγε ότι είναι τύχη καλή για τη Ζάκυνθο αυτή η επένδυση και ότι κάποιοι πάνε στο Κατάρ και κάθονται έξω από τα γραφεία των Υπουργών για να προβάλουν τα σχέδια τους και εμείς εδώ τα έχουμε στα πόδια μας και δεν πρέπει να αντιδρούμε… Τώρα μπορούμε να εξηγήσουμε ότι υπάρχει αυτή η εμπλοκή. Και έτσι εξηγείται και η σπουδή για τη δημιουργία της εταιρίας «Ναυάγιο Α.Ε.», η οποία όπως έχει καταγγελθεί και από άλλες πλευρές είναι η εναλλακτική λύση στην κατεύθυνση του ελέγχου της περιοχής και της επισημοποίησης μέσω κρατικού ελέγχου της αρπαγής της περιουσίας και του πλούτου του Ζακυνθινού λαού. Έχουμε ένα τρίγωνο που στην κορυφή του είναι το πρωθυπουργικό του περιβάλλον με τον Μυλωνογιάννη και οι άλλες του πλευρές είναι η συμμετοχή του Μυλωνογιάννη στην PIMANA, η συμμετοχή του Μυλωνογιάννη στον «ΗΛΕΚΤΩΡΑ» που είναι μια από τις εταιρίες μεγάλος παίκτης στην υπόθεση των απορριμμάτων. Εκεί είναι Διευθύνων Σύμβουλος. Τον έστειλε εκεί ο Πρωθυπουργός. Έχουμε τον Μυλωνογιάννη να συμμετέχει σε δυο βασικά «πόδια» και αυτά τα δυο «πόδια» μέσω ενός κυρίου Μπουλούτα ενώνονται… Δηλαδή ο Μπουλούτας, του «ΗΛΕΚΤΩΡΑ» συμμετέχει επίσης στο Δ.Σ. της νέας εταιρίας της PIMANA. Είναι ένα τρίγωνο που πιθανόν να μας απασχολήσει και στο μέλλον».

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο