Σύνδεσμος Διαιτητών Ζακύνθου – Ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξη

Συνάντηση πραγματοποίησε στα γραφεία του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ζακύνθου με την Αντιπεριφερειάρχη του νησιού μας Κατερίνα Μοθωναίου, όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τις ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν άμεσα.
Η κ. Μοθωναίου όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών του νησιού μας ικανοποίησε άμεσα τα αιτήματα τους και μάλιστα το έκανε καλύπτοντας η ίδια το κόστος, κάτι για το οποίο την ευχαρίστησαν οι διαιτητές της Ζακύνθου.

Η σχετική ανακοίνωση από τους διαιτητές: «Τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ζακύνθου ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου που μετά από πρόσκληση δική μας επισκέφτηκε τα γραφεία του Συνδέσμου, άκουσε τα προβλήματα και τις ανάγκες μας και τα ικανοποίησε άμεσα. Σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση διότι μην μπορώντας να καλύψει τις ανάγκες τις ανάγκες μας στην αθλητική ένδυση των μελών του Συνδέσμου από πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, δεν αρκέστηκε να μας πει ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο αλλά πλήρωσε το κόστος η ίδια».
Τόσο στην περίπτωση των διαιτητών όσο και σε εκείνη της κάλυψης των μεταφορικών για τη Ζάκυνθο ώστε να ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον Ηρόδοτο η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου δείχνει ότι βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό του νησιού μας και το ίδιο δεσμεύεται να κάνει και στη συνέχεια.
Από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να λύσει προβλήματα που υπάρχουν και η πόρτα της είναι συνεχώς ανοιχτή για να ακούσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία και χρήζουν άμεσης επίλυσης.