Ποπολάρος Μusic Restaurant! Έρχεται για να κλέψει την παράσταση, στη διασκέδαση στη Ζάκυνθο

Λένε πως ό,τι δεν μας σκοτώνει μιας κάνει πιο δυνατούς.
Και στην περίπτωση της ταβέρνας “Ποπολάρος¨ στους Αμπελόκηπους, ισχύει απόλυτα.

Γιατί αν περιμένετε να μπείτε στον Ποπολάρο και δείτε ή έστω να αναγνωρίσετε κάτι από την παλιά γνωστή μας ταβέρνα, πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν.
Ο Ποπολάρος, ανοίγει ξανά την μεγάλη αγκαλιά του, να υποδεχτεί όλους τους ζακυνθινούς, σε ένα χώρο που όμοιο του δεν εχεί ξαναυπάρξει στο νησί καθώς μοιάζει με σκηνικό βγαλμένο από ελληνική ταινία εποχής, με έντονοα όμως στοιχεία από την παλιά αρχιτεκτοκτινή της Ζακύνθου…τα χρώματα τα επτηνασιακά, οι χαρακτηριστικές πόρτες των σπιτιών και των δημόσιων κτιρίων, ακόμα και τα ακροκέραμα που συναντούσαμε, συνθέτουν την εικόνα μας μεγάλης πλατείας που γύρω βρίσκονται οι προσόψεις των σπιτιών, η αγορά, το μανάβικο, τομπακάλικο, το οινομαγειρείο, το δημαρχείο, το αστυνομικό κτίριο..κάθε γωνιά κάθε πλευρά του χώρου είναι μια αποκάλυψη.

Ακόμα και οι πινακίδες με την ονομασία των δρόμων, όπως οδός ελπίδας, χαράς, ονείρων, φιλιάς, αγάπης, ειρήνης, μαρτυρούν πως αυτός ο χώρος έχει ένα σκοπό.
Να κάνει τον πελάτη να νιώσει πως βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον, σε μια γειτονιά, και μαζί με όλους όσοι βρίσκονται εκεί θα γίνουν μια παρέα, περνώντας ευχάριστα απολαμβάνοντας από την μια την εξαίσια κουζίνα του Ποπολάρου ακούγοτνας από την άλλη όμορφα εντεχνα τραγούδια από την ζωντανή ορχήστρα. Γιατί αυτά τα δύο στο Ποπολάρο musinc restaurant, πάνε μαζί.

Από την Παρασκευή λοιπόν 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι και βράδυ, το music restaurant Ποπολάρος, μας περιμένει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε…

Ταβέρνα «ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ» | Περάσαμε όμορφα τρεις δεκαετίες – «Κάηκαν» τα γλέντια μας σε λίγα λεπτά!

Ο «Ποπολάρος» αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες | Ένας χρόνος από την καταστροφική πυρκαγιά (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)


Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο