Ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ τα εγκαίνια του Θεάτρου | Δίπλα στους Ζακυνθινούς στις σημαντικές στιγμές

•Τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση σε youtube και Facebook

Τις πόρτες του θα ανοίξει σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, το νέο Δημοτικό Θέατρο στην παραλιακή, καθώς η δημοτική αρχή αποφάσισε να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν και να κάνει τα εγκαίνια.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και διαδικτυακά, ζωντανά, από το ΙΟΝΙΑΝ, αποδεικνύοντας ότι είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα στους Ζακυνθινούς στις σημαντικές στιγμές, όπως η συγκεκριμένη που εγκαινιάζεται το πολυπόθητο έργο.

Επίσης, το ΙΟΝΙΑΝ, με αυτή τη μετάδοση, θα δώσει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ και να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, καθώς οι προσκλήσεις ήταν περιορισμένες, λόγω της χωρητικότητας του θεάτρου (συνολικά 340 θέσεων).

Τρόποι παρακολούθησης της εκδήλωσης

Η μετάδοση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 18:00, καθώς κατά την προσέλευση του κοινού θα γίνει έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης και των τεστ και επομένως, θα σημειωθεί μία μικρή καθυστέρηση για την έναρξη.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Συγκεκριμένα, διαδικτυακά η μετάδοση θα γίνει στο youtube του ΙΟΝΙΑΝ (Ionian Channel) και στο Facebook, στη σελίδα του Δήμου (Δήμος Ζακύνθου), στη σελίδα του ΙΟΝΙΑΝ (Ionian Channel) και στη σελίδα της εφημερίδας μας (Εφημερίδα Ημέρα – Imera newspaper)

Η εκδήλωση και το πρόγραμμα
Για την ξεχωριστή ημέρα που περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια οι συμπολίτες μας, ο Δήμος αποφάσισε να διοργανώσει μία μουσική εκδήλωση με διακεκριμένους Ζακυνθινούς καλλιτέχνες.
Θα συμμετέχουν ο διεθνούς φήμης βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης, ο διακεκριμένος αρχιμουσικός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Στάθης Σούλης, η μεσόφωνος της ΕΛΣ Κατερίνα Μποτώνη και ο τενόρος της ΕΛΣ, Γιάννης Χριστόπουλος, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν γνωστές όπερες και οπερέτες. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει διάσημες άριες ξένων και Ελλήνων συνθετών (Π. Καρρέρ, Σ. Σαμαρά κ.α) – ιταλικές καντσονέτες και μεγάλες επιτυχίες των: Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Αττίκ και Σογιούλ.
Η αρχή γίνεται, λοιπόν, αύριο και ελπίζουμε να είναι μία άψογη βραδιά, που θα ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των συμπολιτών μας, τουλάχιστον όσον αφορά τη διοργάνωση, γιατί για το περιεχόμενο της εκδήλωσης, τα ονόματα που συμμετέχουν, εγγυώνται το εξαιρετικό αποτέλεσμα…

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο