«Η Ζάκυνθος του Κολοκοτρώνη» από το Ιόνιο Θέατρο στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στην Αθήνα η παράσταση «Η Ζάκυνθος του Κολοκοτρώνη» από το Ιόνιο Θέατρο στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.
Το κοινό της πρωτεύουσας καταχειροκρότησαν στο τέλος τους συντελεστές της παράστασης, τον ηθοποιό Θοδωρή Καμπίτση, την τραγουδίστρια Ανδριάνα Λυκούρεση, τον συνθέτη Παναγιώτη Μαρίνο, τη σκηνογράφο Θάλεια Ξενάκη και τον συγγραφέα του έργου Άγγελο Πυριόχο.
Προηγήθηκε της παράστασης ομιλία του Προέδρου του Πολεμικού Μουσείου κ. Αναστάσιου Λιάσκου, με θέμα «Η Ζάκυνθος και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης την προεπαναστατική περίοδο».

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, ο Βουλευτής και ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, υψηλά ιστάμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, άνθρωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, των τεχνών και των γραμμάτων, όπως η συγγραφέας Φραντζέσκα Κολυβά, οι σκηνοθέτες Τώνης Λυκουρέσης, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου, Νίκος Αρβανίτης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ντίνα Αβαγιανού, Κλεοπάτρα Ροντίρη, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, ο μαέστρος Στάθης Σούλης, ο μοντελίστ Νίκος Αλιάζης, οι δημοσιογράφοι Άντζελα Ζούγρα, Ελένη Τσαγκά, Μελίσα Στοΐλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζακυνθίων Διονύσιος Κονιτόπουλος, οι ξενοδόχοι Χριστίνα Τετράδη και Γιώργος Τσουρουνάκης, ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης παρέθεσε μπουφέ στο αίθριο του Πολεμικού Μουσείου.
Να σημειωθεί ότι στις 5 & 6 Νοεμβρίου η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο του Σαρακινάδου, ενώ επίσης στο άμεσο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει το κοινό στην Πάτρα και στην Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο