Πρόσληψη διατροφολόγου στο Νοσοκομείο | Α. Ακτύπης: «Επιδιώκουμε την αναβάθμιση του ΓΝΖ σε όλα τα επίπεδα»

thatsweetgift

Πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη, ως επικουρικό προσωπικό, της νέας διατροφολόγου (ΤΕ Διαιτολογίας/ Διατροφολόγων/ Διατροφολόγοι – Επιστήμονες Υγείας) για την περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Για τις νέες προσλήψεις ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης, δήλωσε: «Εγκρίθηκαν, ακόμα, οι προσλήψεις 8 νέων νοσηλευτριών ΔΕ, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε και στην έγκριση 2 νέων Οικονομολόγων ΠΕ με στόχο την αναβάθμιση της Διοικητικής Υπηρεσίας, όπου εκεί χτυπάει η καρδιά του Νοσοκομείου μας.
Συνολικά τις 130 φθάνουν οι προσλήψεις του επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο. Συνεχίζουμε με προσήλωση να επιδιώκουμε την αναβάθμιση του ΓΝΖ σε όλα τα επίπεδα. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας εντόπισε άμεσα τα περιθώρια βελτίωσης του τμήματος διαιτολογίας- διατροφής και κινητοποιήθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα πλέον να έχουμε επιτύχει την πρόσληψη νέας διατροφολόγου μέσω της οποίας θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη διατροφή των ασθενών του Νοσοκομείου προχωρώντας σε αποφασιστικά βήματα και επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή αναβάθμιση της λειτουργία του τμήματος διαιτολογίας – διατροφής. Άλλωστε, υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ασθενών, όπως για παράδειγμα οι συμπολίτες μας που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, η διατροφή των οποίων χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια. Ταυτόχρονα, η αναβάθμιση του τμήματος διαιτολογίας – διατροφής θα ωφελήσει συνολικά τη ζακυνθινή κοινωνία, η οποία θα μπορεί πλέον να αποτίνεται στο ΓΝΖ για ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή».

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο