Λοβέρδος: Δεν θα υπάρχει δίλημμα ΠΑΣΟΚ ή κάτι άλλο. Θα είναι ΠΑΣΟΚ. | Τι είπε για ΓΑΠ

Στη Ζάκυνθο περιοδεύει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος το μεσημέρι είχε εθιμοτυπική συνάντηση στην Π.Ε. με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Για την επικοινωνία του με τον Γ. Παπανδρέου
Ο κ. Λοβέρδος μίλησε την επικοινωνία που είχε το βράδυ του Σαββάτου με τον πρώην Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου σχετικά με τις υποψηφιότητες για την ηγεσία του κόμματος τονίζοντας: «Αν θέλει να κατέβει είναι ευπρόσδεκτος. Αν δεν θέλει να κατέβει, να μας το πει σύντομα, γιατί ασχολούμαστε χωρίς λόγο με ένα θέμα που δεν θα υπάρξει». Πιο αναλυτικά, είπε: «Επικοινωνήσαμε το Σάββατο για έναν πολύ σύντομο τηλέφωνο διάρκειας 3 λεπτών. Είπαμε ότι μπορεί να λέγαμε ξανά την Κυριακή, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος εξού και δεν έχει γίνει επικοινωνία όλη τη μέρα χθες και σήμερα. Η σύντομη επικοινωνία μας έγινε το Σάββατο το βράδυ γύρω στις 10:00. Ήταν τόσο καθαρά αυτά που είπα και σε σαφή που δεν νομίζω ότι θα επεδίωκε να μου ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα… Είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες πάρα πολλά χρόνια, έχουμε ο ένας την ευκαιρία να μιλάει με τον άλλον ανά πάσα στιγμή, αλλά για το θέμα για το οποίο με ήθελε, νομίζω ότι εξαντλήθηκε σε 3 λεπτά. Τι είπα εγώ; Αυτά που είπα και στα μέσα ενημέρωσης και αυτά που είχα πει στην ομιλία μου πριν από λίγα λεπτά στη Χαλκίδα και μάλιστα του απέστειλα και το link από ένα site ένα σχετικό χωρίο. Αν θέλει να κατέβει είναι ευπρόσδεκτος. Αν δεν θέλει να κατέβει, να μας το πει σύντομα, γιατί ασχολούμαστε χωρίς λόγο με ένα θέμα που δεν θα υπάρξει. Αν όμως θέλει να κατέβει είναι ευπρόσδεκτη υποψηφιότητα, ας την υποβάλλει».

Δείτε τη δήλωση εδω:

Επίσης είχε εθιμοτυπική συνάντηση στην Π.Ε. με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κωνσταντίνο Καποδίστρια όπου μίλησαν για τα προβλήματα του νησιου.

Δείτε το βίντεο απο την συνάντηση εδώ: