8χρονη οδηγός Motocross διαπρέπει από τη Ζάκυνθο – Έτοιμη για μεγάλες διακρίσεις η Ηλ. Ιβανούδη

Η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ξεκινάει από μικρή ηλικία. Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα η μόλις 8 ετών Ηλιάνα Ιβανούδη που έχει πάθος με τους αγώνες Motocross. Μόλις από την ηλικία των 4,5 ετών συμμετέχει σε διοργανώσεις φέρνοντας εξαιρετικές επιτυχίες για το νησί μας και δείχνει ότι αν σου αρέσει κάτι μπορείς να το καταφέρει.
Να πούμε ότι η νεαρή οδηγός ήδη έχει αγωνιστεί σε τρεις αγώνες motocross, συμμετέχοντας με το σωματείο «Διάθλαση». Μάλιστα φέτος έδωσε το παρών σε Κύπελλο Motocross με αγώνες τόσο στο Αίγιο όσο και στην Κυλλήνη και κατάφερε και έδειξε το ταλέντο της.
Το αρνητικό για την 8χρονη Ηλιάνα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια πίστα για motocross στο νησί μας, γιατί ουσιαστικά οδηγεί στο χώμα και όχι στην άσφαλτο και διασκεδάζει σε μια αυτοσχέδια διαδρομή που έχει δημιουργήσει η οικογένεια της εδώ στη Ζάκυνθο.
Ο πατέρας της είναι μάλιστα ο Βασίλης Ιβανούδης που έχει σχολή οδηγών και την έχει βοηθήσει να κάνει τα πρώτα βήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το Motocross.
Αν και σε πολύ μικρή ηλικία η Ηλιάνα έχει μεγάλη αγάπη για το Motocross και το όνειρο της είναι να μπορέσει να συμμετάσχει σε όσες περισσότερες διοργανώσεις μπορεί.
Για τα νησί μας σίγουρα αποτελεί άλλο ένα ταλαντούχο παιδί που αγαπάει τον αθλητισμό και δείχνει ότι έχει όλα τα «φόντα» να συνεχίσει σε αυτό που αγαπάει και να καταφέρει να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες αλλά κυρίως να διασκεδάσει σε αυτό που κάνει.