Σπύρος Λειβαδιώτης – Ξεχώρισε σε αγώνα υπεραπόστασης στη Δράμα

Τις συμμετοχές σε πολύ δύσκολους αγώνες δρόμου συνεχίζει ο Σπύρος Λειβαδιώτης. Ο δρομέας από το νησί μας βρέθηκε στο Παρανέστι της Δράμας και έδωσε τοπαρών στον πιο παλιό αγώνα υπεραόστασης στην Ελλάδα. Πρόκειται για αγώνα που είχε 162,6 χιλιομέτρων.
Τους αθλητές τους δυσκόλεψε ιδιαίτερα η συνεχόμενη βροχή καθώς δεν σταμάτησε στις 35 από τις 40 ώρες που έτρεξαν. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά δυσκόλεψε και τους διαγωνιζόμενους και η λάσπη.
Για τον Σπύρο Λειβαδιώτη ήταν μια σπουδαία πρόκληση να καταφέρει να τερματίσει καθώς στο υψηλότερο σημείο του αγώνα στα 1.900μ. στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα συνάντησε χιονοθύελλα όπως και όλοι οι διαγωνιζόμενοι.
Μάλιστα 2 στους 3 αθλητές δεν κατάφεραν να τερματίσουν, με το επίτευγμα του Ζακυνθινού δρομέα να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό λόγω αυτού του γεγονότος.
Ο ίδιος το είδε σαν άλλη μια πρόκληση στην καριέρα του στα δρομικά αγωνίσματα και τις μεγάλες αποστάσεις καθώς κατάφερε να βγάλει πέρα μια πολύ δύσκολη διαδρομή και συνολικά έναν αγώνα που στη χώρα μας έχει τεράστιο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές.
Ο Σπύρος Λειβαδιώτης κοιτάει από εδώ και πέρα την επόμενη χρονιά όπου κατά πάσα πιθανότητα θα συμμετάσχει σε πολύ σημαντικούς αγώνες υπεραπόστασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.