Τάκης Προβατίδης – Έτοιμος για Παγκόσμιο διοργάνωση bodybuilding

Άλλον έναν σπουδαίο αγώνα θα δώσει ο Ζακυνθινός Τάκης Προβατίδης που θα δώσει το παρών στην παγκόσμια διοργάνωση Natural bodybuilding ΙΝΒΑ World Championships. Οι αγώνες θα πραγματοιηθούν 29-30 Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και θα είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον αθλητή από το νησί μας. Η διοργάνωση μάλιστα θα προσελκύσει διαγωνιζόμενους από όλο το κόσμο που θα «κοντραριστούν» για το πλασάρισμα τους στη καλύτερη θέση σε αυτό το event το οποίο σημειωτέον είναι ένα Doping Control event.
Πρόκειται για την 11η συμμετοχή του Τάκη Προβατιδή ο οποίος συμμετέχει σε διοργανώσεις Natural Bodybuilding από το 2011 και μαζί με τον Πολύβιο Δεληγιάννη είναι οι αθλητές από τη Ζάκυνθο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Τάκης Προβατίδης θα αγωνιστεί στην κατηγορία Athletic Men και το βασικό κριτήριο για να ξεχωρίσει είναι ο μυικός διαχωρισμός και η γράμμωση.
Ο Ζακυνθινός αθλητής ποντάρει σε μια καλή πορεία σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός, ενώ όλο αυτό διάστημα η προετοιμασία και η διατροφή του είναι ιδιαίτερα σκληρή προκειμένου να καταφέρει να είναι έτοιμος για τον αγώνα στη Ρουμανία.
Το νησί μας έχει μια μακρά και επιτυχημένη παράδοση στο Natural Bodybuilding με σπουδαία παρουσία αρκετών αθλητών σε Πανελλήνιες και Διεθνείς διοργανώσεις.
Ο Τάκης Προβατίδης είναι από τους έμπειρους σε αυτούς τους αγώνες και το νησί μας έχει μια καλή πιθανότητα να κατακτήσει άλλη μια διάκριση σε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό άθλημα.