Με Α. Γκούσκο και Σπ. Μαρίνο φέτος στον πάγκο το Καταστάρι – Έτοιμο για το νέο πρωτάθλημα

Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες ο ΑΟ Κατασταρίου για τη νέα χρονιά και την παρουσία στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο σύλλογος συνεχίζει με προπονητικό δίδυμο στον πάγκο τον Ανδρέα Γκούσκο και τον Σπύρο Μαρίνο και έχει στόχο μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα έχει προχωρήσει και στις πρώτες μεταγραφικές της κινήσεις και ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια θέση στα μπαράζ της Α’ Κατηγορίας.
Το Καταστάρι έχει βέβαια στόχο να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να δείξουν το ταλέντο τους. Τηρουμένων των αναλογιών πρόκειται για μια ομάδα, η οποία είναι έτοιμη να παίξει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό.
Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση αναμένεται να προχωρήσει και σε ανακοινώσεις σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει τη νέα χρονιά, ενώ αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις.
Στο Καταστάρι όπως και στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στην ΕΠΣ Ζακύνθου περιμένουν την κλήρωση στις 19.00 την Παρασκευή στα γραφεία της Ένωσης στο Γαϊτάνι.
Εκεί θα μάθουν τους αντιπάλους τους για το πρωτάθλημα της Α’ και της Β’ Κατηγορίας αλλά και για τη διοργάνωση του Κυπέλλου που επίσης έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Μάλιστα με δεδομένη την απουσία της Ζακύνθου καθώς επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στα Τοπικά Πρωταθλήματα που δείχνουν επιτέλους να επανεκκινούν σε μια χρονιά που θα είναι μεταβατική.