«ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21» | Σειρήνες συναγερμού θα ηχήσουν σήμερα στο νησί μας

iefimerida

Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώθηκε ότι σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 κατά την Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:
•τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης),
•τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Επίσης, γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Θα ηχήσουν μετά από 10 χρόνια στο νησί μας!
Σήμερα, θα ηχήσουν οι σειρήνες και στο νησί μας, καθώς μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, έγιναν οι απαραίτητες αντικαταστάσεις και παρεμβάσεις από το Δήμο… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος διέθεσε για την τοποθέτησή τους το ποσό των 10.000 ευρώ. Ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοτική αρχή κινητοποιήθηκε για να γίνει αυτή η παρέμβαση μετά από έγγραφο που απέστειλε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Θεόδωρος Τσάτσαρης.

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο