Δείτε τη νέα μπουτίκ του ΑΠΣ – Δωρεά της Teko Housebox

Από σήμερα τη δική της μπουτίκ έχει η ιστορική ομάδα του νησιού μας, η Ζάκυνθος καθώς μέσα σε μια εβδομάδα η Teko Housebox ολοκλήρωσε τις εργασίες και παρέδωσε το σπιτάκι, το οποίο μάλιστα το έκανε δωρεά στους «κυανοκίτρινους» και βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Στάδιο.
Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, καθώς εκεί θα μπορέσει να πουλήσει δικό του υλικό προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, από εκεί θα μπορεί κάποιος να αγοράζει τις εμφανίσεις της ομάδας, κασκόλ αλλά και άλλα αντικείμενα τα οποία θα διαθέσει η ομάδα εκεί.

Η «TEKO Housebox» με ανάρτηση της ενημέρωσε για τη δωρεά που έκανε προς τη Ζάκυνθο και κάλεσε όλο τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα ενόψει της ιστορικής της παρουσίας στη Superleague 2.
«H Εταιρία Teko Κατασκευαστική & Teko Housebox κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες του ιστορικού συλλόγου του νησιού μας δωρίζει το κτίριο της νέας boutique κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όλους τους κατοίκους να βοηθήσουν όπως ο καθένας μπορεί, την ομάδα της καρδιάς μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όλοι μαζί μπορούμε».

Η Ζάκυνθος αναβαθμίζεται σημαντικά, αποκτώντας επιτέλους έναν δικό της χώρο για να προσφέρει στους φιλάθλους της τα δικά της είδη και παράλληλά θα στηριχθεί σημαντικά εν μέσω πανδημίας, ώστε να αντέξει και τις πολλές και μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που έχει στη Superleague 2.

Παρακάτω δείτε και φώτο από τις ετοιμασίες που γινόντουσαν τις προηγούμενες ημέρες

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο