Φροντιστήρια Πουκαμισάς: Η πιο «εύκολη» σωστή απόφαση


Ανακάλυψε και εσύ το σύστημα επιτυχίας Πουκαμισάς.Έλα στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς και δες τον εαυτό σου να βελτιώνεται καθημερινά. Δες αποτέλεσμα γιατί εδώ εφαρμόζουμε ένα πρότυπο καινοτόμο σύστημα 4 εκπαιδευτικών σημείων:

1. ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
2. ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
3. ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
► ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
►ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Μ.Ο.

4. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
5. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
►ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
6. ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ
►ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
►ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ
7.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΣΕΠ) ΣΧΟΛΙΚΟΥ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
8. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
►ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
►ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΑ
►ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
►ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
►ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Με κύρια εφόδια την αγάπη για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και το πάθος μας για τη δουλειά μας, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς εργαζόμαστε όλοι καθημερινά για την επιτυχία των μαθητών μας.
Φαλτάιτς Κορνήλιος
Διευθυντής Σπουδών
Φροντιστηρίων Πουκαμισά Ζακύνθου

Στις πρώτες θέσεις του Ομίλου Πανελλαδικά τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στη Ζάκυνθο

Την Κυριακή 12/9, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς. Σε ένα ευχάριστο κλίμα έγινε ένας απολογισμός των αποτελεσμάτων του Ομίλου στις Πανελλαδικές εξετάσεις και στην υπεροχή των μαθητών μας σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε μαθητές για την επίδοση και την επιμέλειά τους αλλά και σε καθηγητές για την συνεισφορά τους, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις, που πραγματοποιήθηκαν από γονείς και παιδιά.
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ζακύνθου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις στη συνολική αξιολόγηση του Ομίλου ανάμεσα στα 65 φροντιστήρια, κερδίζοντας ακόμα και την πρωτιά σε πολλές κατηγορίες .
Ενδεικτικό της συνεισφοράς των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο νησί μας είναι η τιμητική διάκριση του συνόλου του Φιλολογικού τμήματος . Συγκεκριμένα ο μέσος όρος βαθμολογίας στην Ανθρωπιστικών Σπουδών ήταν 14,79 (1η θέση στον Όμιλο) με αντίστοιχο μέσο όρο πανελλαδικών 11,12. Αναλυστικά ,η κα Μπαλαφούτα Χριστίνα αναδείχτηκε 1η στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και η κα Ζυγογιάννη Τριάδα 8η , ενώ ο κος Ταραζής Χρήστος αναδείχτηκε 1ος στο μάθημα της Ιστορίας και 5ος στο μάθημα της Κοινωνιολογίας . Επιπροσθέτως ο κος Γιακουμέλος Ιωάννης αναδείχτηκε 3ος στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου . Τέλος το 33,3% των μαθητών μας συγκέντρωσε βαθμολογία μεγαλύτερη των 15.000 μορίων (πανελλαδικός μέσος όρος 27,3%) !
Οι βραβεύσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των μαθητών μας στις Πανελλαδικές με συνολικά 42 επιτυχόντες και 4 μαθητές άνω των 18.000 μορίων σε όλες τις ομάδες προσανατολισμού.
Οι επιτυχίες αυτές στο σύνολό τους ενδυναμώνουν το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές ενώ ταυτόχρονα γεννούν μεγαλύτερες ευθύνες για όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για ανάλογα αποτελέσματα στο μέλλον.


Για άλλη μια χρονιά …..

Η Διεύθυνση σπουδών των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στη Ζάκυνθο καθώς και οι διδάσκοντες και το διοικητικό προσωπικό αποχαιρέτησαν με περισσή συγκίνηση όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2021. Ήδη οι νέοι φοιτητές άνοιξαν τα φτερά τους για τις σπουδές των ονείρων τους ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.
Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και της πολύμηνης τηλεκπαίδευσης, τα Φροντιστήριά μας για ακόμα μια χρονιά είχαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά με 42 επιτυχόντες και σε σχολές όπως η ΙΑΤΡΙΚΗ , ΝΟΜΙΚΗ , ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ , ΟΔΟΝΤΙΑΝΤΙΚΗ , ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ , ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ , ΟΠΑ κ.α, κάτι που αποτελεί επιβεβαίωση και συνάμα δικαίωση του συστήματος επιτυχίας Πουκαμισάς. Τα Φροντιστήριά μας συνεχίζουν τη δυναμική και ταυτόχρονα επιτυχημένη παρουσία τους στο νησί μας και είναι δίπλα στους νέους του και τους γονείς τους στηρίζοντας τα όνειρά τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.