Στο Champions League Νέων ο Κ. Ψάρρης – Στον αγώνα Young Boys – Manchester United ήταν ο Ζακυνθινός βοηθός

Σε άλλον έναν ευρωπαϊκό αγώνα μέσα στη χρονιά ορίστηκε ο Ζακυνθινός βοηθός Κωνσταντίνος Ψάρρης μαζί με τον διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και τον Ανδρέα Μεϊντάνα καθώς ήταν στην αναμέτρηση για το Champions League Νεων Young Boys – Manchester United. Δεν είναι η πρώτη χρονιά που κάνει υπερήφανο το νησί μας φέτος σε Ευρωπαϊκό αγώνα, καθώς ήταν και στο Παρτιζάνι – Βασιλεία για τα προκριματικά του Europa Conference League. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-0 υπέρ της Manchester United, η οποία σκόραρε με τον Shola Shoretire. Πρόκειται για ταλαντούχους παίκτες, με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να έχει τις Κ19 των συλλόγων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό με τον Ζακυνθινό βοηθό Κώστα Ψάρρη να έχει αποδείξει άλλωστε την αξία του όλα αυτά τα χρόνια , όντας στη Superleague και αποτελώντας το σπουδαιότερο όνομα αυτή της Ζακυνθινής διαιτησίας.
Εκτός βέβαια από τον Κώστα Ψάρρη που εξακολουθεί και κάνει εξαιρετική δουλειά, επίσης φέτος στη Γ’ Εθνική θα είναι ο Γιώργος Μπάστας και ο Διονύσης Πλέσσας, ενώ γίνεται προσπάθεια και άλλοι διαιτητές από το νησί μας να καταφέρουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Άλλωστε η Ζάκυνθος έχει ανάγκη από διαιτητικό δυναμικό και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουν ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ζακύνθου, ο οποίος θέλει να φέρει και άλλους νέους ανθρώπους κοντά στη διαιτησία.
Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει κάλεσμα και είχε αυξηθεί ο αριθμός των διαιτητών και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν και άλλα άτομα.

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο