Δημοτικό Στάδιο – Σε παρεμβάσεις θα προχωρήσει ο Δήμος

Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος η Δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο ώστε να είναι έτοιμο για την παρουσία της ομάδας στη Superleague 2. Να πούμε ότι η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι αρκετή με το σημαντικότερο κομμάτι να είναι τα έργα στατικότητας που χρειάζεται να υλοποιηθούν στη μεριά που βρίσκονται τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Όλο αυτό το κομμάτι έχει κριθεί προβληματικό λόγω του σεισμού του 2018 και ουσιαστικά ήταν ο λόγος που και το γυμναστήριο του τμήματος στίβου της ΑΓΕΖ σταμάτησε να λειτουργεί.
Όμως με τον Δήμο να έχει διαβεβαιώσει τον ΑΠΣ ότι θα γίνουν παρεμβάσεις, αυτό είναι θετικό καθώς και θα υπάρχουν αποδυτήρια για τις φιλοξενούμενες ομάδες του Δημοτικού Σταδίου ενώ εκεί είναι και η αίθουσα για τη Συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι.
Μένει να φανεί πόσο γρήγορα θα κάνει ο Δήμος καθώς οι εργασίες δεν είναι λίγες αυτή τη στιγμή καθώς έχουν να κάνουν με τη στατικότητα του κτιρίου. Αν δεν έχει γίνει μελέτη θα πρέπει να γίνει πρώτα μελέτη και μετά να ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε το Στάδιο μέχρι την πρώτη αναμέτρηση εκεί να είναι απόλυτα έτοιμο.
Η Ζάκυνθος περιμένει να ξεκινήσουν χωρίς χρονοτριβή οι παρεμβάσεις, ειδάλλως θα υπάρξει πρόβλημα για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορούν να υλοποιηθούν αγώνες της Superleague 2. Το επόμενο χρονικό διάστημα λοιπόν θα έχουμε πιθανότατα εξελίξεις προς αυτή τη κατεύθυνση.

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο