Ο πρόεδρος του Συλλ. Παλαιμάχων κάνει κάλεσμα για τον ΑΠΣ – «Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι σε αυτή τη νέα προσπάθεια»

Να βρεθούν όλοι στο πλευρό του ΑΠΣ Ζάκυνθος ζήτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων της ομάδας Μάκης Πυλαρινός. Ένας άνθρωπος που είναι πάντα κοντά στους «κυανοκίτρινους» τόνισε ότι ειδικά τώρα που θα παίξουν στη Superleague 2 πρέπει να στηριχθούν όσο ποτέ από τους φιλάθλους για να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη γενναία προσφορά του Γιώργου Θεοδόση που άνοιξε τον δρόμο για να παίξει η ομάδα στην αναβαθμισμένη Β’ Εθνική πρέπει όλοι οι Ζακυνθινοί μέσα και έξω από το νησί να βοηθήσουμε και να αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια ώστε να ζήσουμε ιστορικές στιγμές με ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναίκό κ.α.».
Ο κ. Πυλαρινός σημείωσε ότι πρέπει να κερδίσει ο σύλλογος αυτό το στοίχημα και υπενθύμισε στον κόσμο, ότι η Ζάκυνθος ανήκει σε όλους.
«Να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία. Αυτό το στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε μαζί. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος ανήκει σε όλους και πρέπει να καταλάβει και ο φίλαθλος κόσμος ότι η ομάδα έχει πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και εκτός από την ηθική στήριξη που προσφέρει θέλει και οικονομική στήριξη».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος αφού ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της Levante Ferries και του 11880 Γιώργο Θεοδόση, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ζακύνθου Ν. Αρετάκη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Κακολύρη και τον Αντιδήμαρχο Νικήτα Σπίνο για τις παρεμβάσεις που έχουν προγραμματίσει να γίνουν στο Δημ. Στάδιο για να είναι έτοιμο για τη νέα χρονιά.
Επίσης ο κ. Πυλαρινός ανέφερε ότι κάθε οικονομική βοήθεια είναι πολύτιμη για τη Ζάκυνθο και ότι μπορεί ο καθένας να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια.
«Ζούμε ένα όνειρο και καλούνται και οι επιχειρηματίες του νησιού μας να συμβάλουν. Όπως άνοιξε τον δρόμο ο κ. Θεοδόσης να βοηθήσουν όλοι για να ανταποκριθούμε σε αυτό το μεγάλο στοίχημα. Ο Ζακυνθινός κόσμος προσδοκά στη στήριξη των μεγάλων ξενοδόχων τον Όμιλο Ξένου, τον κ. Γιώργο Τσουρουνάκη, την κ. Χριστίνα Τετράδη, τον κ. Σταμάτη Σέλληνα και όλους τους επιχειρηματίες επώνυμους και ανώνουμους διαχρονικά που στηρίζουν την ομάδα».
Η Ζάκυνθος ζητάει τη βοήθεια όλων όσων μπορούν να στηρίξουν οικονομικά το νέο της ταξίδι στη Superleague 2 που έχει ξεκινήσει και χρειάζεται να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια για να είναι ομαλό και χωρίς προβλήματα.