Κρίσιμη Γενική Συνέλευση το Σάββατο για τη Ζάκυνθο – Στο «επίκεντρο» η συμμετοχή στη Superleague 2

Μια από τις πιο κρίσιμες Γενικές Συνελεύσεις των τελευταίων χρόνων δίνει η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος που έχει ως επίκεντρο την επικείμενη ιστορική συμμετοχή στη Superleague. Η ομάδα την ώρα που παλεύει για να καλύψει το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου που φτάνει στα 350.000 ευρώ χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της αλλά και τους επιχειρηματίες του νησιού ώστε να σταθούν αρωγοί σε αυτό το νέο σχήμα που ετοιμάζεται.
Οι προσπάθειες είναι μεγάλες για να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για να βγει μια πολύ δύσκολη χρονιά και με σημαντικές απαιτήσεις.
Η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων» για τη Γενική Συνέλευση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σας προσκαλεί στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα του μουσικού Γυμνασίου. Θέματα : 1) αποδοχή πρόσκλησης για συμμετοχή της ομάδας στη Super league 2 2) Οικονομικός σχεδιασμός. 3) Εκλογή μελών διοικούσας επιτροπής. Αυτή η Γενική συνέλευση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ομάδα και απαιτεί καθολική συμμετοχή από τα μέλη και τους φίλους της».

Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο