Απόψε και αύριο στο Κηποθέατρο | Στων τραγουδιών τις γειτονιές… με την Μαρία Σουλτάτου και την Φωτεινή Σαββατιανού

«ΣΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ» θα μας ταξιδέψουν απόψε, Παρασκευή και αύριο, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Σουλτάτου και η Φωτεινή Σαββατιανού στο Κηποθέατρο του Αυριακού.
Η Μαρία και η Φωτεινή με τραγούδια που αγαπούν και κουβαλούν στις αποσκευές τους από τις τόσο σημαντικές συνεργασίες τους με τους; Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο, Λεοντή, Λοίζο, Τόκα, Σπανό, Νικολόπουλο, Κορκολή, Κατσαρό, Σούκα. Ανδριόπουλο, Τερζή, Παπακώστα, Χάλαρη, Σίμο κ.α. θα ερμηνεύσουν σύγχρονους ποιητές και στιχουργούς, αλλά και αγαπημένα κομμάτια της Ανατολής και της Μεσογείου. Συνταξιδιώτης τους στη σκηνή ο εξαιρετικός πιανίστας Σάββας Ρακιντζάκης.

O Κώστας Καποδίστριας με αφορμή τη συγκεκριμένη συναυλία, δήλωσε για τις εκδηλώσεις που φιλοξενήθηκαν φέτος το καλοκαίρι στο Κηποθέατρο: «Αποχαιρετάμε στην ουσία το φετινό καλοκαίρι μελωδικά. Ο απολογισμός όλων των εκδηλώσεων του Κηποθεάτρου υπήρξε πολύ καλός. Έγιναν όλες οι εκδηλώσεις που προγραμματίσαμε και με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου. Ελπίζω, όμως, ότι δεν επαναληφθεί τις επόμενες χρονιές και θα βρεθούν και άλλοι χώροι και δημοτικοί και να φιλοξενήσουν και άλλες εκδηλώσεις».
Όσον αφορά τις δύο μουσικές βραδιές που έρχονται, είπε: «Πρόκειται για δυο δοκιμασμένες φωνές, εξαιρετικής ποιότητας! Η Φωτεινή Σαββατιανού και η Μαρία Σουλτάτου έχουν ερμηνεύσει κατά καιρούς το μεγαλύτερο φάσμα Ελλήνων συνθετών. Από Θεοδωράκη και Χατζηδάκη μέχρι σύγχρονους. Πιστεύω θα είναι το καλύτερο φινάλε και θα εκτιμηθεί δεόντως από τους λάτρεις του είδους, αυτούς που αγαπάνε το καλό ελληνικό τραγούδι. Περιμένουμε το κοινό να ανταποκριθεί με την ίδια θέρμη που έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα».


Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Καλλιτεχνών Ελλάδας.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9μμ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: 6980642189

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο