Ο Φιλόξενος Α.Σ. ΑμεΑ Ζακύνθου για τον Γ. Λιγνό – «Συγχαρητήρια στον αθλητή μας»

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Φιλόξενος Α.Σ. ΑμεΑ Ζακύνθου για τη συμμετοχή του Γεράσιμου Λιγνού στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Αρχικά ο σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωση του:« Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Αθλητής του Φιλόξενου Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία συμμετείχε σε παραολυμπιακούς αγώνες εκπροσωπώντας στο Τόκιο τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά αλλά και όλη την Ελλάδα σε μια τόση μεγάλη διοργάνωση».
Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στις προσπάθειες του αθλητή στα αγωνίσματα, στα οποία πάλεψε για να καταφέρει να περάσει στον τελικό και να αγωνιστεί ενώ μετά λέει και για τον τραυματισμό που εμπόδισε τον Γ. Λιγνό να φτάσει σε μια μεγαλύτερη διάκριση.
«Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αθλητής μας ενός σοβαρού τραυματισμού είχε κάνει ήδη την υπέρβαση με την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.
Πολλά συγχαρητήρια και στην μητέρα του και προπονήτρια του, Αλεξία Μωραΐτου, που έζησε την αγωνία από το σπίτι της στην Κεφαλονιά».
Ο Φιλόξενος στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια την προσπάθεια του Γεράσιμου Λιγνού και βρίσκεται στο πλευρό του σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει. Και ο ίδιος ο αθλητής πολλές φορές έχει μιλήσει για τα όσα έχει κάνει ο Κεφαλονίτης κολυμβητής, ο οποίος και φέτος έκανε την υπέρβαση με τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο.