Κεφαλονιά: Ταξίδι εξοικείωσης της Dana Savuica| Σπ. Γαλιατσάτος: «Να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία»

Σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκε ταξίδι εξοικείωσης στην Κεφαλονιά, με τη συμμετοχή της διάσημης στη Ρουμανία Fashion – Travel blogger και παρουσιάστριας τηλεοπτικών εκπομπών, Dana Savuica (http://danasavuica.ro/), συνοδευόμενη από το συνεργάτη της Razvan Enescu.

H κ. Savuica έχει συνεργαστεί με μεγάλους tour operators της Ρουμανίας με μεγάλη επιτυχία και το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας έχει συνεργαστεί επανειλημμένως με ενέργειες δημοσίων σχέσεων (εκδηλώσεις – ταξίδια εξοικείωσης) για την προβολή ελληνικών τουριστικών προορισμών.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Κεφαλονιά η κ Savuica, πραγματοποίησε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook (63.000 ακόλουθοι) και Instagram(131.000 ακόλουθοι). Μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη, θα κάνει παρουσίαση σε εξαιρετικά δημοφιλή εκπομπή, στο μεγάλο κανάλι «KANAL D».

O περιφερειακός σύμβουλος της ΠΙΝ και τέως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής, Σπύρος Γαλιατσάτος, δήλωσε: «Εκτός από το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας και ειδικά τον Προϊστάμενο κ. Γιώργο Σταφυλάκη, θέλω να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία που είχε η επίσκεψη της κ Savuica, όπως τα εστιατόρια «VASO’S» στο Φισκάρδο και «KARAVOMYLOS» στην ομώνυμη θέση και τον κ. Βουτσινά Πανταζή (ενοικιάσεις λέμβων) στη Σάμη».

Ακολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο