Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας ξεναγεί στις ομορφιές της Ζακύνθου με το «MEGA»

Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα κανάλια για το πρόγραμμα της ερχόμενης τηλεοπτικής περιόδου, με το MEGA να «επενδύει» στα ταξίδια και στη γνωριμία των τηλεθεατών, με τις ομορφιές της πατρίδας μας.
Η εκπομπή «Fishy» είναι μία από αυτές που ετοιμάζονται και της οποίας την παρουσίαση έχει αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο αγαπητός ηθοποιός πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στο νησί της Ζακύνθου για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής, απ’ όπου και αποχώρησε «μαγεμένος» από τις ομορφιές του.
Η νέα αυτή εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της σε 14 επεισόδια και σε κάθε επεισόδιο ο παρουσιαστής θα φιλοξενεί έναν γνωστό καλεσμένο με τον οποίο θα περνάνε μαζί μια χαλαρή ημέρα σε ένα από τα νησιά του Ιονίου.
Το Πρότζεκτ της εκπομπής


Στο ξεκίνημα της εκπομπής Οικοδεσπότης και Φιλοξενούμενος με τη βοήθεια ενός ειδικού συμβούλου για τις τεχνικές του ψαρέματος (πρόκειται για τον Κώστα Αντωνιάδη), αναζητούν την ψαριά τους.
Ακολουθεί το μαγείρεμα των «δώρων της θάλασσας» σε κάποια ερημική παραλία του νησιού, σε συνθήκες «πρωτόγονες» μακριά από τα όσα «προστάζει» η τεχνολογία.
Παρουσιαστής και καλεσμένος απολαμβάνουν τις νοστιμιές του σεφ, συζητώντας χαλαρά εφ’ όλης της ύλης κι ανακαλύπτοντας πτυχές του εαυτού και της ζωής του συνεντευξιαζόμενου.
Όπως είναι λογικό από την εκπομπή δε λείπουν βόλτες σε γραφικά σοκάκια, διαφορετικά αξιοθέατα και μνημεία του κάθε νησιού.
Λίγο πριν αναχωρήσει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από το νησί της Ζακύνθου κι «ανηφορίσει» για τα υπόλοιπα «στολίδια» του Ιονίου, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για το «Φιόρο του Λεβάντε», για την υπέροχη φύση του και τις ομορφιές του.
Αποχαιρετώντας, μάλιστα, τους κατοίκους της Ζακύνθου, όσους συνάντησε και συνεργάστηκε μαζί τους, έστειλε μήνυμα μέσα από τις «ΣΤΙΓΜΕΣ». Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι ένα ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.

Τάσος Θεοδόσης