Μεγάλης σημασίας συγκέντρωση για τη Ζάκυνθο το Σάββατο – Κρίνεται η άνοδος στη Superleague 2

Μια ανάσα από την ιστορική επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πέντε χρόνια είναι η ομάδα της Ζακύνθου η οποία καλεί το Σάββατο στις 19.30 σε συνάντηση στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Ο σύλλογος μετά τις εκατέρωθεν αποχωρήσεις από τη Superleague 2 θα έχει κατά 99% τη δυνατότητα να ανέβει εφόσον καταθέσει αρχικά τα 150.000 ευρώ που αφορούν τη συμμετοχή της, ενώ από εκεί και πέρα πρέπει να αναζητήσει και άλλους οικονομικούς πόρους για να τα καταφέρει.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας «zakynthosfc.com αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που λέει: «Κανείς δεν θα είναι απών σε αυτό το ραντεβού της ομάδας μας στη Superleague 2 με την ιστορία. Τις τύχες της Ζακύνθου τις κρατά σφιχτά στα χέρια και την καρδιά του ο λαός της. Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!!».

Πρόκειται για μια «χρυσή» ευκαιρία για τη Ζάκυνθο, η οποία όμως καλείται να βρει τους απαιτούμενους πόρους προκειμένου να συμμετάσχει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η Διοίκηση περιμένει τη στήριξη από την τοπική κοινωνία για να προχωρήσει μπροστά και το Σάββατο στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο ίσως υπάρξουν εξελίξεις προς τη θετική κατεύθυνση.


Aκολουθήστε το imerazante.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από τη Ζάκυνθο